• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

16.07.2022

20:01

PEVAČ U AMERICI IMA KOMPANIJU! Pobedio je u "Nikad nije kasno", a sada priznao: Muzika je samo hobi!

Printscreen You Tube

Estrada

PEVAČ U AMERICI IMA KOMPANIJU! Pobedio je u "Nikad nije kasno", a sada priznao: Muzika je samo hobi!

Podeli vest

Amer Čengić Čenga pobedio je u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a on je sada otkrio da je pre 15 godina osnovao malu kompaniju u Americi, te da od toga živi, dok mu je muzika samo hobi

Čenga je davnih dana pronašao sreću u Sjedinjenim državama, tačnije u divnom mestu Klirvoter u saveznoj državi Floridi, koje se nalazi na obali okeana.

- Neverovatno je koliko sam prijatelja stekao u Srbiji za ovih šest meseci tokom takmičenja, iznenađen sam gostoprimstvom. Moja egzistencija je u Americi. Izvesno je da ću doći zbog muzike na neki određeni vremenski period, ali nikada više neću živeti u bivšoj Jugoslaviji - započeo je Amer Čengić, koji je oduševio publiku izvođenjem rok muzike, te je dodao:

 

- Muzika je bila hobi, nisam hteo od toga da živim. Pevao sam po našim lokalima, ali zarađujem od svog limo servisa. Osnovao sam malu kompaniju pre 15 godina i imam nekoliko vozila, vozim malo viši stalež i od toga živim - dodao je on.

Čenga je otkrio kako je sređivao stan.

- Volim jednostavnost u svakom smislu te reči. Time se vodim otkad sam se razveo i lakše živim. Sve sam sam sredio, jako sam specifičan. Kupio sam ovaj trosoban stan kao krš i osam meseci sam svaki dan radio na njemu i uređivao ga po mom viđenju. Nisam štedeo, jako je skup - rekao je Amer.

 

 

- Tokom 30 godina bračnog života, imali smo krug prijatelja od 10 familija i stalno smo se međusobno posećivali. Kada su dolazili kod nas, pravili smo kajdanku, svako bi napisao nekoliko pesama koje želi da čuje i onda sam im svirao i pevao. Nakon razvoda su mi svi okrenuli leđa i sada tražim novo društvo - priznao je Čenga.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija