• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevnik.hr/Informer/D. I.

19.07.2022

11:55

SUPRUGA GA KRITIKUJE JER NIJE MNOGO PRISUTAN U ODGAJANJU ĆERKI! Zdravko Čolić prvi put o privatnim problemima: Uvek je tu neka lova, tata je darežljiviji!

ATAIMAGES

Estrada

SUPRUGA GA KRITIKUJE JER NIJE MNOGO PRISUTAN U ODGAJANJU ĆERKI! Zdravko Čolić prvi put o privatnim problemima: Uvek je tu neka lova, tata je darežljiviji!

Podeli vest

Muzička legenda Zdravko Čolić ima dve, sada već odrasle, ćerke za koje tvrdi da ga slušaju, ali da je njegova supruga ipoak stroža. Čuveni Čola tvrdi da mu žena zamera jer je dosta odustan i samim tim manje je učestvovao u odgajanju ćerki, ali on kaže da je našao način da im to nadomesti

Čola je sada prvi put progovorio o tome šta mu supruga zamera i dodaje da svaku kritiku prihvata:

- Mene žena uvek kritikuje da nisam dovoljno prisutan što ja stvarno prihvatam kao kritiku, ali opet naravno brinem, kao što svi očevi brinu, međutim svatko ima neki svoj posao pa drugačije možeš ispratiti neke stvari kad deca odrastaju, nekad se iznenadiš kako to sve se preko noći dešava, tako da je za sada to što je, ja prihvatam svaku kritiku, ali brinem, to je najvažnije- opravdao se Čola.

Tata koji nije mnogo strog i zahtevan, tvrdi Čolić, je i darežljiviji, dok njegovu suprugu ćerke Una i Lara moraju bespogovorno da slušaju:

Foto: ATAIMAGES

Ćerke ga slušaju, a on ima svoje metode vaspitanja... Zdravko Čolić

- Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju, ali meni uvek malo sa nekim podozrivim... uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji... - iskreno govori Čolić.

 

 

- Teško je s medijima se boriti, mada ja nemam loša iskustva vezano za medije, nisam u nekom velikom problemu, tu i tamo bude malo zajedljivo tako da ne možeš tu ništa, ali kad su deca u pitanju, onda možda i reaguješ malo i tako. Oni nisu krivi što se tata bavi javnim poslom pa su uvek ''ćerke Zdravka Čolića...'' dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš reagovati, a ovo ostalo ja sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže - priznao je Čolić.

 

 

U 55 godina Čolićeve karijere bilo je trenutaka za pamćenje, a prisetio se jednog incidenta u Makarskoj kada mu je obožavateljka preko terase ušla u sobu.

- Ja se uvek sećam Makarske, kad je popodne, upravo ovako kao sad pred koncert, žena koja je na osmom spratu preskočila ogradu i ulazi u moju sobu u hotelu, i ti si frapiran, otkud ona, mogla je pasti dole, poginuti, tako da svašta je bilo, ali to mi je ostalo kao slika negde predveče, neko ulazi preko balkona. Ali svašta je bilo, duga je karijera pa je bila svakakvih događaja - priča Čolić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija