• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

20.07.2022

12:29

KORONA POGURALA RAZVOD! Ovi estradni parovi okončali su brak u prethodne dve godine, neki su bili decenijama zajedno

printscreen

Estrada

KORONA POGURALA RAZVOD! Ovi estradni parovi okončali su brak u prethodne dve godine, neki su bili decenijama zajedno

Podeli vest

Pucanje brakova na javnoj sceni u poslednje dve godine širilo se kao epidemija, a ovom sunovratu podlegli su mnogi od pevača, preko glumaca i voditelja

Pandemija korona virusa bila je kobna i za mnoge brakove, pa čak i među javnm ličnostima. Kovid je testirao odnose tokom karantina i mnogi su pali. Kako su bili prinuđeni da provode vreme isključivo sa bližnjima, shvatili su da nisu jedni za druge, a poslednji je iznenadio Momčilo Bajagić Bajaga, koji se od sada bivše supruge Emilije, rastao nakon više od tri decenije braka.

BAJAGA I EMILIJA

Foto: ATAIMAGES

Njihova ljubavna priča počela je osamdesetih godina, kada su se upoznali u autobusu. Bajaga je jednom prilikom ispričao da ga je Emilija ispalila kada ju je prvi put pozvao da izađu, ali da je posle nekoliko meseci pristala. Venčali su se 1989. godine i ljubav su krunisali prvim detetom Markom, kojeg su dobili godinu dana nakon venčanja, a osam godina kasnije je na svet stigla i ćerka Anđela. U februaru ove godine su postali baba i deda, kada se rodila unuka Sara.

LAZAR I DANICA RISTOVSKI

Foto: Zoran Sinko

Posle 42 godine zajedničkog života, dramski umetnici Lazar i Danica Ristovski stavili su tačku na brak pre nekoliko meseci. Odluka da se krene u brakorazvodni proces nikada nije jednostavna, što su kasnije potvrdili i oni sami. Njih dvoje su jedno drugom bili najveća podrška kako u životnim nedaćama, tako i u branši koju su delili. Razvod su podržali i sinovi Petar i Jovan, koji se nisu mešali u njihovu odluku.

OGNJEN AMIDŽIĆ I DANIJELA DIMITROVSKA

Foto: Dejan Živančević

Top model Danijela Dimitrovska i TV voditelj Ognjen Amidžić odlučili su nedavno da se raziđu nakon deset godina braka. Kako su rekli u zajedničkom saopštenju, za razvod nije bila kriva treća osoba, te da su zajedno doneli odluku o rastanku i ostaju prijatelji. Njih dvoje su se upoznali kada je gostovao u njegovoj emisiji, a venčali su se 2012. godine u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu i godinu dana kasnije dobili sina.

SVETOZAR CVETKOVIĆ I JELENA ĐOKIĆ

Foto: printscreen

Glumački par Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44) nakon 16 godina zajedničkog života, odlučili su ove godine da stave tačku na svoj brak. Jelenina i Svetozarova ljubavna priča počela je na crnogorskom primorju tokom zajedničkog rada na predstavi u Budva grad teatru, a 2006. godine su se venčali i dobili ćerku, i kasnije sina Luku.

MARIJA VELJKOVIĆ I MILAN MILOVANOVIĆ

Foto: printscreen instagram

Voditeljka “Slagalice” Marija Veljković razvela se prošle godine nakon decenije braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem, sa kojim ima troje dece. Marija se za arhitektu udala 2011. godine i za četiri godine je rodila troje dece - Đurađa, Rosu i Nevu. Voditeljka je napustila stan u kom je živela sa suprugom i vratila se u svoj stan u beogradskom naselju Medaković, gde sada živi sa decom i psom.

JOVANA JEREMIĆ I VOJISLAV MILOŠEVIĆ

Foto: Foto: Marko Đoković

Jovana Jeremić je sa političarem Vojislavom Miloševićem bila u braku četiri godine, a tačku na odnos su stavili krajem 2021.

– Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee – rekla je tada voditeljka, koja je Vojislava upoznala, jer je njegova mama imala želju da je vidi, te ih je obe izveo na ručak.

GOGA SEKULIĆ I UROŠ DOMANOVIĆ

Foto: instagram printscreen/sekulicgoga

Goga Sekulić i Uroš Domanović upoznali su se sasvim slučajno u Cirihu, kada se pevačica našla na piću sa svojom prijateljicom i koleginicom Darom Bubamarom. Pevačica je u martu ove godine priznala da se razvodi od supruga, sa kojim ima sina Vasilija Andreja, posle šest godina. Njih dvoje osam meseci pre razvoda nisu žveli zajedno, i pevačica je tada rekla da joj je dosadilo da bude majka i otac detetu, i u braku muž i žena. Vratila se u Beograd, gde od sada školuje sina, a pomažu joj njeni roditelji.

VLADAN SAVIĆ I JOVANA JOCIĆ

Foto: printscreen

Javnost je u martu ove godine šokirala objava Vladana Savića na društvenoj mreži Instagram, gde je naveo da je raskinuo dugogodišnju vanbračnu vezu sa Jovanom Jocić, sa kojom ima ćerku Anđeliju. Njih dvoje su se upoznali 2018. godine, a samo godinu dana kasnije dobili su naslednicu, koja će ih zauvek spajati i zbog koje će ostati u prijateljskim odnosima.

SALE CVETKOVIĆ I JOVANA PAJIĆ

Foto: printscreen instagram

Frontmen Tropiko benda Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić upoznali su se tako što su svirali zajedno, a počeli su da se druže tek kada su prestali da sarađuju. Iako su odbijali da budu sa nekim iz iste branše, na kraju hemija bila jača, i počeli su da se zabavljaju. Razveli su se u decembru prošle godine posle 10 godina braka, tokom kojeg su dobili dve ćerke - Helenu i Đinu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija