• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

21.07.2022

21:16

ANA RADULOVIĆ NAPRAVILA GALA ŽURKU - OKUPILA POZNATE! Evo ko je među prvima došao na proslavu voditeljkinog 30. rođendana! (VIDEO, FOTO)

G.T.

Estrada

ANA RADULOVIĆ NAPRAVILA GALA ŽURKU - OKUPILA POZNATE! Evo ko je među prvima došao na proslavu voditeljkinog 30. rođendana! (VIDEO, FOTO)

Podeli vest

Voditeljka emisije "Pitam za druga" na Red televiziji, Ana Radulović, danas proslavlja 30. rođendan, a tim povodom organizovala je gala žurku na kojoj su se pojavila mnoge javne ličnosti

 

 

 

 

Ana je priznala da je uzbuđena zbog slavlja koje je organizovala, jer ovakav događaj nije imala još od svoje svadbe koja je bila pre sedam godina:

Foto: Foto: G.T.

Voditeljka Ana Radulović proslavlja 30. rođendan

- Uzbuđena sam, dugo nisam pravila nešto ovako veliko i da sam pozvala dosta dragih ljudi. Pamtim kad je bila svadba, a to je bilo pre 7 godina... Uzbuđena sam i srećna, tako da ću verovatno posle i zaplakati - priznala nam je Ana Radulović, a onda je otkrila šta je sebi poželela:

- Na svakom polju sam nešto poželela. Pre svega zdravlje, a sve žele koje se pored te ostvare, ja ću biti presrećna - rekla je Ana, a na rođendan su među prvima stigli Luna Đogani, Marko Miljković, Ivana Šopić, Ognjen Amidžić i mnogi drugi...

Foto: Foto: G.T.

Ana Radulović proslavlja 30. rođendan

- Ani sam poželeo zdravlja i sreće, sve kao i sebi - rekao je Ognjen Amidžić.

Amidžić se osvrnuo i na svoju emisiju "Amidži šou", koja od septembra počinje novu sezonu.

- Pravimo novu scenografiju, dogovaramo nove sadržaje... Neću imati ni mesec dana pauzu do nove sezone. Umorio sam se, ovo mi je bila najduža sezona do sada. Imali smo 47 emisija u sezoni, što se nikada nije desilo otkad postojimo do sada - otkrio je Ognjen, a šta nam je još rekao saznajte u videu ispod ovog teksta.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gradjanin

pre 1 godinu

Svi gosti sama elita... Domaćica?.... Po čemu je poznata... Ne znam po čemu EU ceni slobodu medija... Verovatno po tome koliko glupih i nepotrebnih vesti se "izbaci" svaki dan ...

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija