• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.07.2022

15:56

BIVŠI SUPRUŽNICI ZAJEDNO PROSLAVILI ĆERKI ROĐENDAN! Ona uživa u ljubavi sa Italijanom, a Vlada poručuje: "Neke stvari ne možeš da sakriješ"

printscreen

Estrada

BIVŠI SUPRUŽNICI ZAJEDNO PROSLAVILI ĆERKI ROĐENDAN! Ona uživa u ljubavi sa Italijanom, a Vlada poručuje: "Neke stvari ne možeš da sakriješ"

Podeli vest

Pevač “Magla benda” Vladan Savić i njegova bivša izabranica Jovana Jocić zajedno su proslavili ćerkici Anđeliji 3. rođendan. Iako su odlučili početkom ove godine da se raziđu, ostali su u odličnim odnosima što dokazuju i snimci i fotografije sa prolave

Mala Anđelija nije skidala osmeh sa lica, a netrpeljivost između ponosnih roditelja nije se nazirala.

Foto: printscreen

Međutim, iako su se fanovi ponadali da su se Jovana i Vlada pomirili, nekoliko dana kasnije Jocićeva je sve razočarala fotografijom na kojoj vidimo da je nakon ćerkinog rođendana otišla na odmor te se slikala u srećnom zagrljaju sa novim partnerom koji je Italijan.

Foto: printscreen

Na fotografijama vidimo da zaljubljeni golupčići uživaju u ljubavi na putovanju.

Foto: printscreen

Opis slike “sreća kao proritet” tek nije nikoga ostavila ravnodušnim, a komentari su se samo nizali: “Kako ste mi slatki”, “Slike kao sa filma”, “savršen ste par”...

Foto: printscreen

- Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka - kazao je nedavno Savić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija