• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.07.2022

19:08

IMAO SAM 14 GODINA I BIO SAM U DOMU! Aco Pejović morao da se žrtvuje u detinjstvu i prolazio je kroz veliku patnju!

Estrada

IMAO SAM 14 GODINA I BIO SAM U DOMU! Aco Pejović morao da se žrtvuje u detinjstvu i prolazio je kroz veliku patnju!

Podeli vest

Folk zvezda Aco Pejović decenijama je na javnoj sceni i ubira plodove svog rada, ali je tek sada otkrio da je morao mnogo da se žrtvuje da bi bio ovo što jeste

Pejović je ispričao kroz kakve je životne probleme prolazio sa samo 14 godina i da je morao sam da živi u velikom gradu:

Foto: informer.rs

Aco Pejović nije uvek živeo lepo

- Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šestoro, sedmoro ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike - prisetio se Pejović tog perioda, a potom i osećanja koja su ga obuzimala nakon odlaska iz porodičnog doma.

- Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao - rekao je pevač.

Foto: informer.rs

Živeo u domu... Aco Pejović

U toku perioda školovanja, sreću i radost u pevaču budili su vikendi koje je provodio uz roditelje.

- Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: ”Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš - ispričao je Aco u emisiji ”Iz profila”.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija