• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. S.

28.07.2022

07:00

VRELA KAO AFRIKA! Sandra zapalila Crnu Goru, društvo joj pravi samo on! (PAPARACO)

informer.rs

Estrada

VRELA KAO AFRIKA! Sandra zapalila Crnu Goru, društvo joj pravi samo on! (PAPARACO)

Podeli vest

Sandra Afrika ponovo je pokazala da je jedna od najzgodnijih pevačica na estradi

Pevačica leto provodi na Crnogorskom primorju, a zbog brojnih fanova koji je zaustavljaju na svakom koraku retko silazi sa svoje skupocene jahte koja je usidrena u Budvi. Paparaco Informera ipak je uspeo da uslika Sandru i uveri se zašto godinama mami muške uzdahe!

Foto: informer.rs

Nikad bolja... Sandra Afrika

Zanosna

Afrika je jučerašnji dan provela odmarajući se na palubi jahte. Crno-beli kupaći istakao je Sandrinu pozamašnu zadnjicu, dok su joj silikonske grudi ispadale na sve strane. Kako bi se pripremila za sunčanje, mazala se kremom sa zaštitnim faktorom. Dok se mackala, zazvonio joj je mobilni telefon. Dugo je razgovarala s nekim, a pošto je ljutito mahala rukama, činilo se da se žustro svađa. Potom je sišla s jahte i sela na dok, te nastavila da se prepire preko telefona, dok joj je društvo pravio pomeranac Afri.

Foto: informer.rs

Društvo joj pravi samo njen pas... Sandra na svojoj jahti


- Sandra mi je rekla da će celo leto provesti sama u Crnoj Gori. Čula sam da se priča da se pomirila sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, jer su viđeni zajedno na koncertu Zdravka Čolića, ali ona tvrdi da su se slučajno sreli i pozdravili. Svakog dana ustaje pre osam sati kako bi prošetala psa dok nema gužve, jer je ljudi stalno zaustavljaju i traže da se fotkaju s njom. I juče je prošetala Afrija u kupaćem, krijući se iza naočara, a potom se vratila na brod da se sunča - priča naš izvor i dodaje da Afrika uživa u luksuzu:

Foto: informer.rs

Nekad izađe i na kopno... Afrika

Puna k'o brod

- Čak i kad je sama na jahti, na Sandri sve pršti od skupih marki. Baš juče je obukla kupaći "moskino" od 450 evra, stavila "šanel" naočare koje koštaju 550 evra i sat "roleks" koji je platila čak 50.000 evra!
Pored toga što voli da se sunča, Afrika obožava i da se opusti uz alkohol. Na brodu je tokom celog dana stajala kibla puna leda sa šampanjcem, likerom od bele čokolade, vodom...

Voli nekretnine

Sandra Afrika je, pored jahte, vlasnica stana u Beogradu, kao i zgrade i kuće u Šapcu.
- U Beogradu imam stan na Novom Beogradu od 70 kvadrata. U Šapcu sam vlasnica kuće od 800 kvadrata, kao i zgrade sa 13 stanova koji su za prodaju - priča pevačica.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 1 godinu

Ha ha ha ha, zgodna jeste na neki nacin jer je Jos mlada, Ali da je Bomba zu gresite, jeste Li nekad bili U kisinovo U moldaviji ili kijevu, pa tamo je svaka druga devojka lepsa od afrike, ili vam nedostaju naocare dok je posmatrate, ona je druga ili treca klasa, srecno joj bilo da i takva ima toliko obozavalaca

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija