• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.07.2022

09:03

BAJAGA PRVI PUT PROGOVORIO O KRAHU BRAKA! Oktriveno od kada je pevač razveden!

Estrada

BAJAGA PRVI PUT PROGOVORIO O KRAHU BRAKA! Oktriveno od kada je pevač razveden!

Podeli vest

Razvod Momčila Bajagića Bajage posle 33 godine braka šokirao je ceo region. Bajaga i njegova supruga Emilija važili su za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a iako gotovo nikad ne govori o privatnom životu, muzičar je za medije potvrdio da se rastao sa suprugom

Bajaga je sada za Avaz otkrio da se to dogodilo pre više od godinu i po dana.

Foto: ATAIMAGES

Tekst potpisa

- Nikad nisam pričao o svom privatnom životu... A, vidite, razvod je bio pre više od godinu i po dana, a tek sada se saznalo. Bilo je to davno da se setim - rekao je on za medije.

Muzičar se prethodno oglasio na svom Fejsbuk profilu, gde je napisao:

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden!

Inače, poznato je da Emilija nikada nije volela da se eksponira javno i da joj je privatnost uvek bila na prvom mestu. Sa Bajagom je bila u braku od 1989. godine i zajedno su dobili ćerku Anđelu i sina Marka.

Bajaga je o svom braku samo jednom pričao, a to je kako su se upoznali i otkrio da je za sve kriv sudbonosni susret u autobusu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija