• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.07.2022

13:45

NIKOLINA PIŠEK TRAŽI KAZNU! Voditeljka se oglasila sa luksuzne jahte sa čašom pića u ruci, evo šta je poručila svima!

Printscreen/Instagram

Estrada

NIKOLINA PIŠEK TRAŽI KAZNU! Voditeljka se oglasila sa luksuzne jahte sa čašom pića u ruci, evo šta je poručila svima!

Podeli vest

Voditeljka Nikolina Pišek trenutno uživa u odmoru na Krku odakle je objavila seriju fotografija, a prema njenom komentaru možemo zaključiti da joj je leto omiljeno godišnje doba.

Nakon veoma stresnih par meseci koje je obeležila smrt Nikolininog supruga Vidoja Ristovića i medijski rat sa svekrom Mišom Grofom, voditeljka je odlučila da nastavi život dalje i uživa u ostatku leta.

Nakon Austrije, Nikolina Pišek odmara se na moru, pa je s pratiocima podelila fotografiju sa ostrva Krk.

Pozirala je na brodu sa čašom pića u ruci, a na sebi je imala letnju, kratku, šarenu haljinu.

Foto: Printscreen/Instagram

Tekst potpisa

- Kada bi se barem moglo kazniti leto zbog prebrze vožnje. Uvek proleti - napisala je Nikolina u opisu fotografije, a komplimenti na račun njenog izgleda su se samo ređali.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija