• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

18:42

LUNA PROGOVORILA O RAZVODU SA MARKOM! Pevačica otkrila istinu o njihovom braku!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

LUNA PROGOVORILA O RAZVODU SA MARKOM! Pevačica otkrila istinu o njihovom braku!

Podeli vest

Pevačica i jutjuberka Luna Đogani objavila je na društvenim mrežama prepisku sa svojim suprugom Markom Miljkovićem u kojoj se vidi kako joj je napisao da kruže priče o njihovom navodnom razvodu

Marko je Luni u poruci objasnio kakve glasine kruže, što je Đoganijeva javno demantovala:

- "Idu ozbiljne optužbe na tvoj račun! Priča se... Pokupio si sve pare i iselio se iz stana! Luna nema šta da jede! Ne snimate jer je razvod u toku... Sram me bilo" - pisalo je u porukama, koje je Marko pokazao svima, na šta je Luna napisala:

Foto: printscreen instagram

Objava Lune Đogani

- Moram da kažem da se ne sećam da smo potpisivali ugovor za naš privatan život... To što se ne kačimo 24 sata i imamo odvojene obaveze i postove ne znači da se razvodimo, dovedite se u red - zaključila je Luna Đogani na svom Instagramu.

Đoganijeva se jednom prilikom prisetila perioda kada je bila mala, a tada je otkrila da je sebe smatrala uvek "ružnim pačetom".

- To je sad drugačije, kako se menja vreme, tako se menjaju i ljudi, tada smo se igrali više družili, sad telefoni. Gledam moja sestra Blankica, ona nema jednu drugaricu da se druže, moja sestra Nina prošla je kroz mnogo veće stvari nego ja, ali sebe sam uvek smatrala ružnim pačetom - govorila je Luna, pa se prisetila:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Luna Đogani

Ne znam, dobacivali su, "vidi je ova mala", stalno su me lupali po čelu, dan-danas ljudi imaju nešto protiv mog čela, ne znam što im smeta moje čelo. Meni je moje čelo lepo, ja sam jedinstvena, moji roditelji imaju veliko čelo, pa sam nasledila to. Pa kao 'ćelava', pa su me udarali po čelu, kako prođem, tako me neko zvekne. To je njima bilo smešno - govorila je ranije Luna Đogani.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija