• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

02.08.2022

09:54

CECA OTKRILA DA IDE NA LETOVANJE! Renovirala vilu na Kipru, a sada s njima odlazi tamo!

printscreen

Estrada

CECA OTKRILA DA IDE NA LETOVANJE! Renovirala vilu na Kipru, a sada s njima odlazi tamo!

Podeli vest

Ceca Ražnatović prošle godine renovirala je svoju vilu u Aja Napi, a sada će tamo otići na letovanje kako bi uživala u odmoru koji je planirala za avgust

Pevačica je odlučila da nakon brojnih koncerata odmori, a za top destinaciju odabrala je upravo svoju vilu na Kipru i odlučila da pozove svoju decu Anastasiju i Veljka kako bi uživali svi zajedno.

Foto: Informer

Ide na more s decom... Ceca, Anastasija i Veljko idu zajedno na Kipar

Pevačica želi da sve bude kao kada su joj deca bila mala i da u krugu porodice ode na odmor, a sada će joj se to i opstvariti:

- Ceci na Kipru uvek uživa za sve pare, a tokom godina dosta je ulagala u svoju vilu kako bi imala sve što je potrebno za kavlitetan odmor. Tamo je po ceo dan na bazenu ili na plažama, a kad napuni baterije vraća se nazad, kao top spremna za poslovne obaveze - priča izvor.

Foto: Prntscreen

Uložila ogroman novac u renoviranje vile... Cecina kuća na Kipru

Podsetimo, Ceca je renovirala svoju vilu, te sada ima i manji bazen na poslednjem spratu, dva džakuzija i sobu za masažu. Ona je navodno podigla na kući i treći sprat, a sada će uživati u svemu što je uložila u svoj dom na moru.

Foto: Prntscreen

Ovde će pevačica uživati...

Svetlana Ražnatović Ceca je nedavno ispričala da za nju ne važi fraza da se unuče voli više od dece jer ih ona sve voli podjednako.

Foto: I. Gajić

Renovorala dom na plaži... Cecina vila u Aja Napi

- Čula sam priče - unuče se voli više od dece. To nije istina. Voli se podjednako, kao i deca, pričam iz ličnog iskustva. On je još mali. On je sada svima nama najzabavniji, najinteresantniji. Priča sve, sve upija od svakog od nas. Meni je sve isto, kako sam vodila Veljka i Anastasiju, tako sad vodim i njega. Uživam s njim jer mi je on potpuna relaksacija za mozak, tako da ću i dane godišnjeg odmora provesti baš s njim - kazala je ona za pomenut medij.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija