• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.Kostić

13.08.2022

07:05

MILICA PAVLOVIĆ NA PROSLAVI 31. ROĐENDANA OTKRILA: Od kad sam otkrila vezu sa Nikolasom, muškarci su počeli da mi se udvaraju!

M. Miljević

Estrada

MILICA PAVLOVIĆ NA PROSLAVI 31. ROĐENDANA OTKRILA: Od kad sam otkrila vezu sa Nikolasom, muškarci su počeli da mi se udvaraju!

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović otkrila je da joj se muškarci stalno udvaraju, ali da sastanak može da ugovori tek za dva meseca, kada završi letnju turneju

Milica Pavlović se hvali da ima brojne udvarače, ali nijednom neće da pruži šansu da je osvoji! Atraktivna pevačica prekjuče je u Beogradu glamuroznom žurkom proslavila 31. rođendan i otkrila nam da joj muškarci prilaze na svakom koraku otkad je prešla tridesetu!

Foto: E-stock

Milica Pavlović, pevačica

Najveća navala usledila je kad je prošle godine otkrila da je sama i da je raskinula sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom slavnog fudbalera Niše Saveljića. Otad joj se stalno udvaraju, ali ona neće nikog!

Posao ispred ljubavi

- Otkako sam posle 30. rođendana obelodanila da sam bila u vezi sa Nikolasom, muškarci su naglo počeli da mi se udvaraju! Međutim, sastanak mogu da prihvatim tek za dva meseca, kada završim letnju turneju. Baš me zanima ko će biti taj srećnik koji će toliko da me čeka - kaže Milica za Informer i otkriva kako ju je osvojio crnogorski vaterpolista, s kojim je bila u vezi godinu dana:

Svi su tu osim babe i dede

Milica Pavlović kaže da su joj za rođendan najviše nedostajali pokojni baka Rada i deda Vladimir, koji su je odgajali.
- Oni su me "stvorili" i mnogo mi fale. Stalno smo se čuli kad sam se iz Bunibroda preselila u Beograd. Nakon svakog nastupa zvala sam deku da mu ispričam kako je bilo. Taj odnos koji sam imala sa njima niko ne može da mi zameni... Znam da me sada gledaju sa neba i stalno su u mojim mislima. Sigurno su srećni zbog mog uspeha i ponosni na mene.

- Slao mi je divna romantična pisma, na to sam "pala". Volim kada su muškarci nežni, pažljivi i romantični, to me obara s nogu.
Milica kaže da je za rođendan dobila mnogo poklona od porodice i prijatelja, ali i od jednog tajnog obožavaoca:
- Dok sam se spremala za rođendansku žurku u jednom hotelu, neko mi je pokucao na vrata. Kada sam otvorila, dočekao me je buket cveća od nepoznate osobe. Stvarno ne znam ko je u pitanju, ali ću saznati!

Najviše voli maćehu

Folk zvezda priča da joj je maćeha prva čestitala rođendan.
- Maćehu u ovom momentu najviše volim! Otac i ja smo presrećni što je pre nekoliko godina došla u naš život. Ona mi je prva čestitala rođendan. U utorak je došla u Beograd sa komšijama iz mog sela Donji Bunibrod. Zajedno smo otišli na ručak u jednu vinariju nedaleko od Beograda. Maćeha je donela ogromnu tortu, kao da nas je bilo 60. Pojela sam je jer mi je najslađe kada mi ona nešto donese - kaže Milica i priznaje da njen otac Dragoslav nije srećan što mu je ćerka na estradi:

Foto: M. Miljević

Milica Pavlović i njen otac


- Ponosan je na mene, ali ne voli što sam pevačica... Voleo bi da imam neki normalan posao od osam do tri.
 

Milan došao trotinetom

Miličinoj rođendanskoj žurci, koju je organizovala u jednoj vili na Dedinju, prisustvovale su i njene kolege Milan Mitrović i Petar Mitić. Zanimljivo je da je Milan na proslavu došao električnim trotinetom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Proćelava Marija

pre 1 godinu

Kako bih ja volela da sam proslavila rođendan samo sa dedom kao milica a bili svi na okupu bolje bi bilo da nismo nisu sve osobe poželjne. Ima i mnogo lepših datuma za slavlje posle toliko godina .Samo deda i kraj.Moj dan je rupa bez dna ili ćup bez dna.A za druge ne znam.Kod mene je igranka uskraćena a kod tebe izgleda da nije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija