• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer/M.K

17.08.2022

09:18

OTAC MILICE PAVLOVIĆ TUKAO I ZLOSTAVLJAO NJENU MAJKU, KOMŠINICA SVE OTKRILA! Pevačica se uprkos tome odrekla mame!

M. Miljević

Estrada

OTAC MILICE PAVLOVIĆ TUKAO I ZLOSTAVLJAO NJENU MAJKU, KOMŠINICA SVE OTKRILA! Pevačica se uprkos tome odrekla mame!

Podeli vest

Popularna pevačica Milica Pavlović javno se odriče majke Mirjane Đorđević, tvrdeći da ju je, kao malu, svojevoljno ostavila u selu Bunibrod, te da su je baba Rada i deda Vladimir s očeve strane odgajili i pružili svu ljubav, te je njih doživljavala kao roditelje i zbog toga ih je do njihove smrti poštovala i negovala

Međutim, meštani sela Grabovnica kod Leskovca u kom danas živi Mirjanina sestra bliznakinja Dobrila, a koju svi znaju kao Cocu i gde na odmor nekoliko puta godišnje dolazi Mirjana, kažu da svi znaju da Milica Pavlović ne govori u javnosti istinu o majci.

Foto: Printscreen/You Tube

Milica ne prihvata majku...

- Čak ni posle toliko godina bola i patnje Mirjana nema priliku da ćerku uveri u to da je njen brak bio osuđen na propast zbog toga što je nisu prihvatili svekar i svekrva, koji su Milicu još, kao devojčicu, preoteli od majke i odgajali kako su hteli, dok je ona čistila kafane po Švajcarskoj da bi se prehranila - tvrdi Mirina i Cocina prva komši nica Slavica, koja nam je pokazala njihovo imanje i ustupila fotografiju.

Meštani Grabovnice i danas žale što je Mira tako loše prošla u životu.

- Plan je bio da otac Dragoslav i majka Mira Milicu dovedu u Švajcarsku kad se malo ustabile, ali je razvod, kojem su kumovali Dragoslavovi roditelji i njegova sestra zaposlena u Beogradu kao medi cinska sestra, uništio sve planove. Mirjana i Dragoslav su i otišli iz zemlje jer njegovi nisu prihvatili snajku i stalno su je ogovarali. Dragoslav je pod uticajem svojih počeo da zlostavlja i bije Miru i da je strahovito ponižava, te je posle nekoliko godina zlostavljanja usledio razvod - pričaju komšije.

Foto: M. Miljević

Odrasla sa babom Radom i dedom Vladimirom

Pevačica je do današnjeg dana nemilosrdna prema majci jer je poverovala u priču očeve familije, koja ju je ubedila da je njena majka loša i da je ostavila svojevoljno i zanemarila je, a prikrivali su od nje da joj je iz Švajcarske slala novac i odeću i pokušavala da je povede sa sobom kad je već bilo kasno. Susedi tvrde da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod baba Rade i dede Vladimira u selu Bunibrod dok se ne svađe s mužem u Švajcarskoj. 

- Milicu je majka kasnije ukrala iz škole u Guberevcu i pobegla s njom u Švajcarsku, ali je dete bilo već zadojeno da mrzi majku i patilo je za dedom i babom. Mira se uplašila za dete, s jedne strane, mislila je da će da se razboli, a s druge, pretili su joj i preko ambasade tražili devojčicu, pa je na kraju bila primora na da je vrati, ali se i dan-danas kaje što je tada poklekla pred ucenama pošto kasnije nije mogla nikako više da je uzme nazad- otkrivaju meštani sela Grabovnica. U Mirinom selu nekoliko njih je navelo da je Milica lepotu nasledila od bake Radmile i mame, ali i da neodoljivo podseća na tetku Cocu. Svi kažu da im je bila poznata Radamilina doživotna patnja za unukom, ali i svih ostalih s majčine strane.

Foto: M. Miljević

Sa ocem Dragoslavom nije mnogo bliska

- Milica nikada nije prihvatila kao familiju bilo koga od Đorđevića, ni majku, ni dve njene rođene sestre, ni baku, ni dedu. Jedino je kontaktirala Jovanom, sestrom od tetke, koja je danas majka ima troje dece, ali ne znam da li su više u kontaktu. Baka Rada je dolazila kod mene i jadala bi mi se koliko im je teško zbog Milice, umrla je pre oko tri godine utučena i žalosna zbog nje jer je ona slušala priču babe i dede po ocu, koja nije bila istinita - priča komšinica Slavica i naglašava:

Foto: Foto : Moshi creative/ Mina

Ne želi nikakav kontakt s majkom Mirom

-  Istina je da su ti baba i deda razdvojili Miličine roditelje i napravili situaciju kakva je i danas, da majka od Milice ne dobije nikakvu povratnu reakciju na njene pokušaje da stupe u kontakt. Mira je duša od čoveka, a taj Miličin otac mutava osoba. I da vam kažem najvažnije - Mira ni prvi put nije odlučivala o tome da Milicu ostavi u Bunibrodu, bila je primorana! - završila je komšinica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija