• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

18.08.2022

08:07

TRPELA VRŠNJAČKO NASILJE! Drug Aleksandre Prijović otkrio kako su je deca zadirkivala, dok je ona govorila da će postati popularna!

Prntscreen/YouTube

Estrada

TRPELA VRŠNJAČKO NASILJE! Drug Aleksandre Prijović otkrio kako su je deca zadirkivala, dok je ona govorila da će postati popularna!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović imala je skromno detinjstvo dok je s majkom Borkom Mihajlović živela u trošnoj kući u Belom Manastiru gde su je deca zadirkivala govoreći joj da se neće udati, niti postati popularna

Aleksandrin drug iz detinjstva otkriva da je ona imala "oružje" za ve one koji su govorili da neće uspeti:

Foto: G. S.

Sada je mega popularna... Aleksandra Prijović

- Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Poslednji put smo se videli pre malo više od godinu dana, kada sam bio ovde na odmoru. Aleksandra je super devojka, oduvek je bila vedra i nasmejana ma šta god da se dešavalo oko nje i to je ono što su joj mnogi zamerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovde s nama, postala toliko popularna - ispričao je naš sagovornik, koji se nadovezao na vršnjačko nasilje koje je Prijovićka trpela u detinjstvu.

Predvidela svoju popularnost

- "E videćete, svi vi ćete biti u redu i otimati se za kartu da uđete na moj koncert." Zbog toga mi je možda i najdraže što je jedna od najpoznatijih pevačica i što će već sledeće godine imati koncert - zaključio je on, aludirajući na veliki koncert u Beogradskoj areni za koji se pevačica uveliko priprema.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

A i udala se... Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
U osnovnoj školi je se ne sećaju

U osnovnoj školi  "Dr Franjo Tuđman", koju je Prijovićeva pohađala, jedan zaposleni je izjavio da je se ne seća:

- Ne znam zaista za koga me pitate, ovo je osnovna škola "Dr Franjo Tuđman", ne sećam se te devojke - kratko je rekao on.

Ona je nakon osnovne upisala Drugu srednju školu "Beli Manastir" ali je nikada nije završila  Javnosti je poznato da mlada zvezda ima samo završenu osnovnu školu, dok je u srednjoj završila svega tri razreda.

- Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu - rekla je jednom prilikom Aleksandra za "Hit informer".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15