• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

18.08.2022

10:48

ATOMSKA BOMBA! Indi smršala 40 kilograma, pa oduševila fanove poslednjom objavom na društvenim mrežam

printscreen instagram/indy_ara_indira

Estrada

ATOMSKA BOMBA! Indi smršala 40 kilograma, pa oduševila fanove poslednjom objavom na društvenim mrežam

Podeli vest

Pevačica Indira Aradinovć Indi poslednjih godina doživela je pravu transformaciju i gotovo da više ne liči na sebe

Indi je pre dve godine ugradila balon u želudac i smršala preko 40 kilograma, iako je prošla zbog toga pravi pakao i poput Miljane Kulić se nakon operacije borila za život. Ipak, izgleda da nije sve bilo uzalud jer je mnogo smršala i njena objava na Instagramu sada je privukla veliku pažnju javnosti.

Pevačica je ovog puta pozirala u crnom bikiniju, koji po sebi ima svetlucave šljokice, i u prvi plan istakla svoje zanosne obline, a komentarima na račun njenog izgleda nije bilo kraja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

- Indi svaka čast, izgledaš bolje nego ikad", "Ostale samo grudi i usne", "Indi grmiš", "Prava si bomba", "Samo tako nastavi - bili su samo neki od komentara.

- Ja sam se operisala i sad imam problem da se ugojim malo. Trenirajte i jedite hranu bez ugljenih hidrata. Srećna sam što nisam masna i debela i puna celulita i stomaka kao trudnica - rekla je nedavno Aradinovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

S obzirom da je ranije bila poznata po svojim oblinama, sada su joj ostale samo bujne grudi, a fanovi su joj nedavno poručili da izgleda anoreksično i da više ne bi trebalo da mršavi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MILJANA SE PROBUDILA IZ KOME, PA ODMAH POZVALA INDI! Pevačica otkrila: Šest meseci posle operacije nisam zapalila cigaretu!
Estrada

MILJANA SE PROBUDILA IZ KOME, PA ODMAH POZVALA INDI! Pevačica otkrila: Šest meseci posle operacije nisam zapalila cigaretu!

Miljana Kulić je pre dve nedelje operisala želudac u Turskoj, međutim, nekoliko dana nakon toga zbog komplikacija hospitalizovana je u Kliničkom centru Niš. Rijaliti zvezda se dugo borila za život, a nakon što se probudila iz kome u razgovoru za Informer priznala je da će pozvati pevačicu Indi Aradinović, koja je pre dve godine prošla kroz isti pakao kao i ona, kako bi je pitala za savet

03.08.2022

18:59

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija