• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

20.08.2022

21:07

ONI ČINE KONTROVERZNI SASTAV "CRNI CERAK" Jedan je imao problem sa zakonom, drugi izbegava javnost, a treći se bavio OVIM poslom!

Printscreen

Estrada

ONI ČINE KONTROVERZNI SASTAV "CRNI CERAK" Jedan je imao problem sa zakonom, drugi izbegava javnost, a treći se bavio OVIM poslom!

Podeli vest

Za naselje Cerak u Beogradu ste verovatno čuli. Ako i niste, mladi momci iz popularne grupe "Crni Cerak" su tu da ga predstave u pravom svetlu, tačnije, njegovu tamnu stranu.

Od pesama koje su se delile putem Whatsapp aplikacije, do milionskih pregleda na Jutjubu momci iz grupe "Crni Cerak" došli su veoma brzo, a instant popularnost dovela ih je i do nastupa Predstavnik grupe "Crni cerak". Članove ovog sastava, koji čine Relja Despotović Seksi, Đorđe Bibić Biba i Miljan Rogošić Ourmoney, prate neobične životne priče, skoro pa filmske.

Frontmen grupe Crni cerak, sa 19 godina prvi put završio u zatvoru!

Relja Despotović Seksi ima burnu prošlost, iako ima samo 24 godine. Relja je priznao da je sa 19 godina prvi put završio u zatvoru. Naime, popularni reper je bio uhvačen na jednom festivalu u posedništvu nedozvoljene supstance. Trebalo je da odradi društveno koristan rad, ali on je umesto toga odlučio da ipak provede vreme iza rešetaka jer mu nije bilo po volji da odrađuje 200 sati društveno korisnog rada. Izuzev njegove kriminalne prošlosti, Relja je istakao da mu ni malo nije bilo lako pre nego što je stekao popularnost. Naime, radio je po gradilištima i hotelima, kafićima.

- Pomagao sam malterdžijama, nosio džakove, radio sam sa zadrima, nosio cigle. Dobro je za biceps, ali je loše za kičmu - istakao je Seksi svojevremeno.

Biba je pre popularnosti radio u američkoj kompaniji!

Biba je pored repovanja na klupicama u kraju, radio kao broker u americkoj kompaniji.

- Biba je pretalentovan dečko, svi ga hvale. Bio je istrajan u želji da uspe sa muzikom, al prosto morao je i druge poslove da radi kako bi preživeo. Oni se sada razbijaju od love, ali nije oduvek bilo tako, na početku nisu ni centa uzimali. Biba pored talenta za muziku, moze da se pohvali i znanjem englskog jezika, to mu je omogućilo da radi u Američkoj kompaniji. Solidna mu je platica bila, al to nije nešto primarno, već je on na taj posao gledao kao prolaznu stvar dok ne napravi priču sa muzikom. Posao nije neko cimanje, radio je u sektoru logističke podrške. pratio je kamione. Ono što je zanimljivo jeste to što nisu radili sa svojim imenima, već lažnim. Biba je na poslu bio Čarli. Čim je počeo da se probija, odmah je i dao otkaz - priča izvor.

Armani eskivira pojavljivanje u medijima!

Rogošić, čije je pravo ime Miljan Rogošić, je rodjen je 22. Septembra 2003. godine i započeo je da se bavi muzikom prvi put kada je prvi put čuo da je Seksi (Relja Despotović) snimio svoju prvu pesmu. To ga je inspirisalo da i on snimi svoju prvu pesmu, a kasnije je i počeo da to radi zajedno sa drugima kao što su Seksi, i brojni drugi. Armaniju ne prija popularnost. Dok ostatak ekipe koristi svaku priliku za promociju, Armani je uvek po strani, što možemo primetiti po brojnim gostovanjima koje je preskočio.

Podsetimo, Crni Cerak je grupa izvođača koji su pod ovim imenom započeli svoju karijeru Septembra 2019. godine. Osnovali su je Seksi i Ourmoney sa željom da počnu da objavljuju pesme.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija