• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.08.2022

14:28

EVO KAKO IZGLEDA I ŠTA RADI LEPI IGNACIO Za Glumcem iz "Kasandre" uzdisale su dame širom sveta, a optuživan za porodično nasilje

Printscreen

Estrada

EVO KAKO IZGLEDA I ŠTA RADI LEPI IGNACIO Za Glumcem iz "Kasandre" uzdisale su dame širom sveta, a optuživan za porodično nasilje

Podeli vest

Španske serije su svojevremeno na našim prostorima bile izuzetno gledane, ali čini se da je "Kasandra" doživela najveći uspeh. Svima je za oko zapao glumac manekenske građe i duge kose, koji i danas, kada je na pragu osme decenije, važi za velikog zavodnika

Osvaldo Rios Alonso, glumac portorikanskog porekla, tada je glumio zgodnog i imućnog mladića (i njegovog brata blizanca) u tridesetim godinama koji se zaljubljuje u cirkusku cigančicu. Njegova kultna uloga iz 1996. godine u seriji "Kasandra" osvojia je simpatije širom sveta.

On je jedini glumac iz Latinske Amerike čije su televizijske serije nadmašile prodaju u više od 100 zemalja i prevedene su na čak 32 jezika. Studirao je bas i gitaru i muzikom se paralelno bavio za vreme svoje glumačke karijere. Osnovao je i svoju produkcijsku kuću, koja je u svojim projektima imala razne mini serije i dokumentarne filmove.

Uloga u seriji "Kasandra", donela mu je priznanja međunarodnih kritičara čak 17 za najizvrsnijeg glumca u 7 zemalja latinske Amerike.

Osvaldo se danas može prepoznati jedino po nekada prelepom zavodničkom pogledu, budući da se dosta promenio i prema rečima pojedinih medija izbotoksirao. Iako aktivno vežba i uskoro će zagaziti u osmu deceniju, i danas je muškarac za kojim bi se mnoge dame okrenule na ulici.

Tri puta je izgovarao sudbonosno "DA" i iz tih brakova ima tri sina. Trenutno je u vezi sa Lusianom Rodrigez, a njegova prošlost nije bila tako mirna i lepa poput njegovog lika. Osvaldo je 2004. godine bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog krivičnog dela nasilja u porodici, nad tadašnjom devojkom Dejzi Santjago.

On je za španske medije svojevremeno istakao kako nije znao da ceni svoju devojku i kroz suze priznao da je vršio verbalno i fizičko nasilje nad njom.

Ni kasnije ga nisu zaoblizali optužbe da je zlostavljao partnerke u braku sa novinarkom Karmen Dominiči te u vezi sa brazilskom atletičarkom Kasijanom Rosom.

Iako su neki španski mediji preneli da je stavio tačku i na poslednju svoju četvorogodišju vezu sa Lusijanom Rodrigez na njegovom Instagram profilu su i dalje slike sa njegovom aktuelnom partnerkom, gde uživa u Meksiku.

On će se navodno preseliti iz Meksika u Majami zbog posla, međutim, ono što je sigurno jeste da Osvaldo ima dinamičan život i u osmoj deceniji i da nije poput svojih vršnjaka koji su na pragu penzije i koji čuvaju unuke. Izgleda da ostaje večiti zavodnik.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija