• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - D. I.

26.08.2022

07:20

OTKRIVAMO DETALJE SUSRETA MILANA POPOVIĆA I IGORA KOJIĆA! Ljuti suparnici se udružili protiv pevačice!

Estrada

OTKRIVAMO DETALJE SUSRETA MILANA POPOVIĆA I IGORA KOJIĆA! Ljuti suparnici se udružili protiv pevačice!

Podeli vest

Bivši Severinini muževi Igor Kojić (35) i Milan Popović (56) udružili su se protiv pevačice!

Fotografija na kojoj nekadašnji suparnici poziraju zagrljeni na jahti šokirala je javnost!

Posećuju se

Ne samo da su zakopali ratne sekire već su postali i prijatelji, pa je tako Popović bio gost na 35. rođendanu Kebinog sina. Na slavlju je bio i njegov i Severinin (50) sin Aleksandar (10).

- "Hvala Milanu što mi je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan. Taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, a neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica je i moja! I svako ko je moja porodica je i Aleksandrova! Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živeli!" - napisao je Kojić ispod slike na kojoj uživa sa Popovićem na jahti.

Kako saznajemo, Aleksandar je molio majku da mu organizuje susret s Igorom, uz kog je rastao punih šest godina. Kako je pevačica to odbila, želju mu je ispunio otac!

Foto: instagram/severina

Pevačica Severina

- Svi smo se iznenadili kada smo videli Milana i Aleksandra kod Igora na rođendanu. Nikome nije jasno šta se desilo, pošto se nisu podnosili! Popović je sedeo sa Kebom i ćaskao, dok se Aleksandar celo veče grlio sa Igorom. Rekli su da je mališan tražio da vidi bivšeg očuha, ali sve mi je to sumnjivo... Mogla je neka od brojnih dadilja da ga dovede ako je to istina. Ne znam otkud to iznenadno drugarstvo, ali očigledno je da imaju zajedničku temu, a to je Severina - kaže izvor Informera.

Fudbalski menadžer i biznismen su se zapratili i na Instagramu! Srpski "kralj bakra" je nedavno na ovoj društvenoj mreži napisao: "Zima dolazi" i to ilustrovao slikom putokaza za selo pod nazivom "Popović i Kojići", koje se nalazi kod Knina u Hrvatskoj. Fotografiju je odmah lajkovao Kebin sin Igor.

Nekad se tužili

Inače, pre tri godine Milan je tužio Igora za uznemiravanje! On je optužio tadašnjeg Severininog muža da mu je "bacao vradžbine" jer mu je na pragu kuće u Zagrebu ostavio sveću sa katranom. Kojić se na sudu branio tvrdnjama da je Popoviću samo vratio predmet koji je on prethodno poslao pevačici.

Seve se smeje iz Italije

Severina Vučković se juče nije oglašavala povodom zbližavanja svojih bivših. Pevačica se odmara u Italiji, a na društvene mreže često postavlja fotografije na kojima se smeje.

Svete se Severini

Psiholog Aleksandra Janković smatra da se Igor i Milan svete Severini:

- Fotografijom sa jahte su želeli da joj poruče: "Mi smo korektni i postali smo prijatelji, a problem je u tebi." Ovo je osveta i marketing. Čak i da su se zaista zbližili, nema potrebe da to javno pokazuju.

 

BONUS VIDEO:





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija