• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

18:33

ONA JE KLASIČNI JUDA! Vendi žestoko isprozivala Seku Aleksić zbog podržavanja gej parade!

pexels/Insider

Estrada

ONA JE KLASIČNI JUDA! Vendi žestoko isprozivala Seku Aleksić zbog podržavanja gej parade!

Podeli vest

Pevačica Vesna Vukelić Vendi nije imala lepe reči za koleginicu Seku Aleksić koja je izjavila da je dobila dva sina zahvaljujući molitvama, a onda zbog ličnih interesa podržala homoseksualce

Vesna Vukelić Vendi gostovala je u jednoj emisiji i govorila o predstojećoj gej paradi, a onda je žestoko oplela po koleginici Seki Aleksić koja je otvoreno podržala gejeve kao i pomenuti događaj:

Foto: Printscreen

Vesna Vukelić Vendi

- Imamo slučaj Seke Aleksić koja je podržala gej paradu. Mislim, ona je klasični Juda. Priča kako se ocrkvenjuje, da je redovno čistila grob oca Tadeja u Vitovnici. Hvala Bogu dobila je dva sina, što je fantastično, zahvaljujući molitvama, a onda je kao Juda brže-bolje zarad ličnih interesa, sitnih šićarskih otišla i podržala - rekla je Vendi u Pulsu Srbije i dodala:

- Što je nafrapantnije, ona je to uradila prva. Ne bi me iznenadilo da je to uradio neko ko je ateista, ili agnostik, ima takvih pevačica - rella je Vesna Vukelić Vendi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvecka

pre 2 godine

Ni ti ni ona niste nikakve vernice. Ti nisi jer radis sve ono sto je veliki greh i dzabe bi ti sto ne propustas liturgije a ona sto misli da sto vise ikona ima u kuci da je veci vernik. Sto se nije skoncentrisala samo na molitve da bi dobila decu vec je nauku pozvala u pomoc?

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija