• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.08.2022

11:34

ČOLINA MLAĐA ĆERKA JE PRAVA LEPOTICA! Svi znaju za Unu Ćolić, a evo kako izgleda Lena!

Estrada

ČOLINA MLAĐA ĆERKA JE PRAVA LEPOTICA! Svi znaju za Unu Ćolić, a evo kako izgleda Lena!

Podeli vest

Jedan od najvećih muzičkih zvezda u regionu svakako da je Zdravko Čolić, koji iza sebe ima dve naslednice, koje privlače veliku pažnju javnosti. Čola je tokom braka sa suprugom Aleksandrom dobio ćerke Laru i Unu, koje danas važe za dve prave lepotice, a evo kako pevačeva mlađa ćerka izgleda

I dok Una Čolić privlači veliku pažnju i šta god da objavi na društvenim mrežama se naveliko komentariše, sa druge strane mlađa naslednica Lara se drži u tajnosti i senci, budući da ne voli veliko medijsko pojavljivanje.

Foto: printscreen

Ćolina mlađa ćerka je privukla ogromnu pažnju prisutnih, pa su mnogi hvalili njen stajling, ali i negovano i lepo lice i komentarisali da liči na tatu.

Foto: printscreen

Lara je završila malu maturu, a za tu priliku odabrala je provokativnu crvenu haljinu, koja je isticala njene obline i lepotu.

Foto: printscreen

- Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju, ali meni uvek malo sa nekim podozrivim, uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji. - iskren je Čolić.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija