• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.08.2022

21:32

NE BI ME IZNENADILO DA SU IGOR I MILAN U VEZI! Jovana Jeremić o odnosu bivših muževa Severine Vučković: Treba da slave dan kada su je upoznali!

Insider7printscreen

Estrada

NE BI ME IZNENADILO DA SU IGOR I MILAN U VEZI! Jovana Jeremić o odnosu bivših muževa Severine Vučković: Treba da slave dan kada su je upoznali!

Podeli vest

Jovana Jeremić prokomentarisala je odnos Igora Kojića i Milana Popovića, bivših muževa pevačice Severine Vučković, koji su postali bliski prijatelji iako su se godinama unazad prepucavali

Jovana nije krila koliko ju je šokirala fotografija koju je Igor objavio na svom Instagram profilu:

- Kada sam ja videla tu sliku, ja sam doživela šok! Ne mogu da verujem da su se dva bivša muža urotila protiv jedne žene! Dobro je da ste je savladali! E, dobro je da ste jednu ženu nekako vas dvojica savladali, da vam čestitam - počela je Jeremićeva, pa dodala:

 

 

- Meni je to toliko jadno, toliko mizerno, malo u svakom smislu... Oni su samo Severini učinili uslugu ovom fotografijom - od nje su napravili još veću zvezdu nego što jeste. Drugo, oni treba da urame sve poruke koje su ikada razmenili sa Severinom, sve slike i da se sećaju da su nekada imali šansu da sede u njenom društvu... Jer Severina je ozbiljna zvezda. Ne gledam ljude po nacionalnosti, nije imala istupe kao pojedine pevačice protiv Srbije, to jako cenim. Beskrajno je harizmatična, stvarno je velika zvezda... A njih dvojica treba da slave dan kada su uopšte imali priliku da sednu pored jedne Severine Vučković, a ne da čak budu i u braku sa njom - rekla je voditeljka.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić oplela po bivšim muževima Severine Vučković

Kako kaže, Severina će u ovom slučaju biti žrtva u očima naroda, a Igor i Milan su joj samo učinili uslugu.

- Žao mi je što prolazi kroz borbu za starateljstvo. Ja ne znam ko je tu kriv, samo komentarišem Igora i Milana. Da je Igor Kojić na takav način izda, još dok traje sudski postupak, da se ovako slika sa Milanom... Meni je to dno dna. Samo još jedan pokazatelj da su njih dvojica mali, a dali su Severini na veličini. Nije ona velika, nego oni mali, zato ona ispada još veća u očima gledalaca. Samo su joj učinili uslugu. To je parola:"Bio sam sa Severinom, razveo sam se. E, Milane, bio si u pravu, Severina je užasna, nikakva, loša je majka, "ja sam više brinuo o tom detetu nego što je ona", ja sad pričam šta je verovatno tu po sredi... Šta god da je, sve i da misli to, nije trebalo da se slika sa Milanom, kraljem čelika, jer ispada mizerno i jadno, kao da su se svi bivši muževi urotili protiv žene. Ona će u ovom slučaju biti žrtva - rekla je Jovana Jeremić.

- Sve je dobro dok ne otpočnu zajedničku vezu, ništa me ne bi iznenadilo danas... Samo neka priznaju, ako je to tako - zaključila je popularna voditeljka.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija