• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

29.08.2022

21:21

UŠLA JE U AUTO I ZGRABILA DEVOJKU ZA RUKE, STEZALA JU JE! Čovek koji je snimio incident Marije Šerofović otkrio istinu o užasnoj noći

printscreen

Estrada

UŠLA JE U AUTO I ZGRABILA DEVOJKU ZA RUKE, STEZALA JU JE! Čovek koji je snimio incident Marije Šerofović otkrio istinu o užasnoj noći

Podeli vest

Incident koji se desio, a u kojem je glavni akter Marija Šerifović dok urla, psuje i rukom udara u auto u centru prestonice, obeležio je prethodni vikend, a sada se oglasio čovek koji je snimio ovaj incident i prepričao kako je sve to izgledalo

Marija Šerifović se nedavno pojavila na nastupu na kojem je na ruci nosila gips, a kako je tada rekla medijima, povredila se dok je sa majkom Vericom sređivala kuću. Međutim, vrlo brzo se otkrilo da je u pitanju laž. U javnost je isplivao snimak na kojem je iz sve snage udarala rukama u kola, do te mere da se povredila.

Sada se, navodno, redakciji Kurira javio čovek koji je snimio ovaj incident, a zahvaljujući njemu Marijino divljanje mogao je da vidi ceo svet. On je u razgovoru s nama otkrio nove detalje drame.

Foto: printscreen

Marija Šerifović

- Čuo sam škripu guma, izašao na terasu i video da dve žene stoje na trotoaru prekoputa. Jedna se toliko drala da mi je probudila dete. Ta druga pokušavala je da je smiri. Tada sam shvatio da je ta koja urla Marija Šerifović i vratio sam se po telefon i snimio kako se vraća i iz sve snage udara rukom o auto, a zatim otvara vrata i maltretira devojku unutra - priča naš sagovornik, čiji je identitet poznat redakciji.

Kako je naveo, incident nasred ulice je trajao i nakon što je on završio snimanje.

- Video sam kad je Marija prednjim delom tela ušla u auto i zgrabila devojku za ruke, stezala ju je. To nisam snimio, ali sam čuo kad je ova druga žena pričala: "Pusti je, pusti je." Posle toga, Marija je ušla u auto, zatvorila vrata i odvezle su se dalje. Ko zna šta se desilo kasnije. Nadam se da je devojka sa zadnjeg sedišta dobro prošla. Inače, želim da napomenem da nisam ja objavio snimak, već sam ga poslao nekim svojim prijateljima, koji su to verovatno prosledili dalje, pa na kraju ne znam ko je to objavio na mrežama - izjavio je on.

Podsetimo, Šerifovićeva je priznala da je došlo do incidenta i da je na snimku ona.

- Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je ona kad se pojavio snimak u medijima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17