• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

30.08.2022

11:06

MILAN I IGOR BILI I NA LETOVANJU! Severinini bivši sedam dana proveli zajedno!

printscreen

Estrada

MILAN I IGOR BILI I NA LETOVANJU! Severinini bivši sedam dana proveli zajedno!

Podeli vest

Informacija da je Milan Popović (56) bio na rođendanu kod Igora Kojića (35) sve je šokirala, a verovatno najviše Severinu Vučković koja se sa obojicom rastala. Međutim, svi su ostali bez teksta kada je Kojić objavio fotografije sa Popovićem

Iako se do sada pisalo da su Igor i Milan samo slavili njegov rođendan kom je prisustvovao i Severinin sin, sada se ispostavilo da su pevačicini bivši bili zajedno i na letovanju.

Foto: printscreen instagram

Milan i Igor sada i putuju zajedno

Kako saznaje Dalmatinski portal, bivši Severinini partneri su više od nedelju dana proveli zajedno na brodu - kupali se po skrivenim uvalama, provodili se, ronili... Društvo im je pravio i zgodni hrvatski model Bruno Ilić koji je fotografije njihovog druženja na brodu i priprema za ronjenje objavio na svom Instagram profilu i time dodatno potvrdio blisko prijateljstvo Severininih bivših.

Foto: Instagram/printscreen

Da l će i da žive zajedno? Igor i Milan

Dok su provodili aktivni odmor, oni su se iskrcali jedne večeri na Hvar i posetili noćni klub, gde su ostali do jutra. U jutarnjim satima vratili su se na brod i otplovili dalje.

Podsetimo, osim fotografije sa Milanom koj je Igor objavio, usledila je još jedna objava na Instagramu na kojoj su zajedno, kao i Popovićevi sinovi, na kojoj je i njegov maloletni sin kojeg je dobio iz braka sa Severinom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija