• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr/Informer/D. I.

31.08.2022

13:11

MILAN POPOVIĆ SE NOĆAS ČUO SA SEVERININOM SESTROM: Šokiran sam, ali nisam iznenađen!

printscreen

Estrada

MILAN POPOVIĆ SE NOĆAS ČUO SA SEVERININOM SESTROM: Šokiran sam, ali nisam iznenađen!

Podeli vest

Milan Popović godinama je na sudu sa pevačicom Severinom Vučković koja je privedena sada zbog tuče sa sestrom Marijanom Popović. Biznismen se oglasio i otkrio da se čuo sa Marijanom i da je šokiran onim što se dogodilo

Milan tvrdi da bi institucije trebalo da se pozabave pevačicom s kojom se on i dalje bori za starateljstvo:

Foto: Informer

Milan se čuo sa Severinonom sestrom...

- Ovako agresivno ponašanje Severine za mene nije novost pošto se u zadnje vreme događa vrlo često i počelo se održavati i na ponašanje deteta. Stavlja pod rizik dobrobit deteta. Smatram da bi institucije trebale, umesto da zataškavaju kao do sada i pogoduju Severini, uzeti i još jednom pogledati sve prijave i proanalizirati sve situacije gde je Severina prijavljena i za zanemarivanje deteta i za nasilje u porodici i za generalno nasilje te da iz toga izvuku jedan objektivan stav- kaže Milan Popović, koji je progovorio i od poznanstvu sa Severininom sestrom Marijanom:

Foto: Facebook printscreen

Marijana Popović

- Naravno da je poznajem. Marijana je čuvala našeg sina vrlo često. Marijana i porodica Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka- kaže Milan.

- Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s celom porodicom Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali- dodaje Milan.

Popović demantuje da je Marijana u dogovoru s njim Severinu nedavno prijavila Centru za socijalni rad.

- Ovo za mene nije iznenađenje. Upoznat sam s predmetom koji se vodi u Zagrebu u Centru za socijalni rad. Znam da je Marijana prijavljivala pretnje i nasilje od strane Severine zato što se tu spominje i naše dete, pa je to stavljeno u spis. Te Marijanine prijave nisu imale veze sa mnom i sa našim sporom za starateljstvo. To su njihove porodične stvari- govori Milan.

Foto: Informer

Sada je dobar samo s njenom porodicom... Severina i Milan

- Ja sam samo upoznat da su bile te pretnje i da je bilo agresivno ponašanje od strane Severine prijavljeno već i policiji i Centru za socijalni rad i DORH-u. Međutim, po tom pitanju se ništa nije poduzimalo- dodaje biznismen koji je otkrio da se čuo sa pevačicinom sestrom:

- Čuo sam se s Marijanom. Noćas smo se čuli i ispričala mi je što je se dogodilo. Bio sam zgrožen, ali ne iznenađen- govori Milan.

- Severina potpuno izvrće činjenice već godinama. Ni rođena porodica joj nije sveta- zaključuje Milan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija