• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

02.09.2022

07:00

LUNA ĐOGANI OPERISALA TUMOR NA DOJCI! Pobednica "Zadruge 2" preživela pravu dramu!

printscreen instagram

Estrada

LUNA ĐOGANI OPERISALA TUMOR NA DOJCI! Pobednica "Zadruge 2" preživela pravu dramu!

Podeli vest

Luna Đogani (26) operisala je tumor na dojci!

Pobednica "Zadruge 2" na redovnom godišnjem pregledu saznala je da ima tumor i odmah otišla u KBC "Dragiša Mišović" na intervenciju kojom su ga lekari odstranili.

Pregrmela najgore

Đoganijeva je juče napustila bolnicu i oseća se dobro.

- Operisala sam benigni tumor na levoj dojci. Stigla sam kući i osećam se dobro. Operacija je trajala sat i po, imam rez, konce i zavoj, ali sve je prošlo u najboljem redu. Nemam nikakve tegobe - priča rijaliti zvezda.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Luna Đogani operisala tumor na dojci

Ona dodaje da joj je to što je njena majka Anabela Atijas sa samo 20 godina imala tumor na dojci zapravo spaslo život:

- Mama me je naučila da se redovno kontrolišem. Zahvaljujući pregledu na koji idem jednom godišnje, meni je i otkriven tumor. Doktorka je uočila promenu na levoj dojci i rekla mi je da je moguće da je do nje došlo zbog hormona, zato što sam se porodila pre godinu dana. Napomenula je da postoji mogućnost i da je nešto ozbiljnije. Uradila sam biopsiju i posle četiri dana dobila rezultate koji su pokazali da je izraslina benigna. Ipak, i takav tumor može da mutira i za pet ili deset godina izazove ozbiljne zdravstvene probleme.

Odmah reagovala

Đoganijeva je rešila da odmah ode u bolnicu i reši problem!

Foto: Instagram/printscreen

Luna Đogani

- Pošto sam paničarka, rekla sam da hoću odmah da se operišem. Sada sam mirna i ne razmišljam šta bi moglo da mi se desi - priča jutjuberka i dodaje da je pokušala da sakrije operaciju od javnosti:

- Nisam želela da se zna da imam intervenciju, ali se na kraju ipak pročulo. Mnogo ljudi me je prepoznalo u bolnici i prilazilo mi. Sad kad se zna, želim da podstaknem sve dame, kao što je i mene podstakla mama, koja je prošla pakao, da idu na redovne preglede. Posvetite se svom zdravlju, nemojte da vam sve bude važnije od toga. Kada nemate zdravlje, nemate ništa!

Luna i Marko putuju u Ameriku

Luna Đogani i njen muž Marko Miljković uskoro putuju u Ameriku.

- To mi je bila velika želja. Volim američku javnu scenu, Britni Spirs, Kardašijanove, Zeka Efrona. Ma obožavam Holivud! Ćerkica Mia neće ići s nama jer je mala za tako nešto. Čuvaće je Anabela.

Anabela isto operisala tumor

Lunina majka Anabela takođe je operisala tumor na dojci:

- Operisala sam tumor dojke u Švedskoj 1995. godine. Čula sam razgovor prijateljica o mamografiji i samopregledu. Posle toga, kad sam se tuširala, napipala sam kvržicu. Odmah sam otišla na pregled, urađena mi je biopsija i u roku od tri dana zakazana mi je operacija. Brzom reakcijom lekara spasen mi je život. Na sreću, nisam išla na hemioterapiju, imala sam samo hormonsku terapiju.

 

BONUS VIDEO:
 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija