• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

02.09.2022

08:54

SEVERINA SE ZATVORILA U STAN, NIKOME SE NE JAVLJA NA TELEFON?! Pevačica u teškom psihičkom stanju nakon porodične drame?!

G.Todorović/informer

Estrada

SEVERINA SE ZATVORILA U STAN, NIKOME SE NE JAVLJA NA TELEFON?! Pevačica u teškom psihičkom stanju nakon porodične drame?!

Podeli vest

Severina Vučković našla se u centru skandala kada ju je sestra Marijana Popović prijavila za porodično nasilje, a kako se navodi, pevačica je ovaj skandal teško podnela

Kako prenosi "Kurir", nakon što je Severina prvo bila u lošem stanju zbog izdaje bivšeg supruga Igora Kojića, koji se slikao sa Milanom Popovićem, čitava priča oko tuče u Splitu došla joj je kao so na ranu.

Foto: printscreen

Severina Vučković, Igor Kojić i Milan Popović

Severina navodno ne izlazi iz stana, jako je potresena i plače, ne javlja se nikome na pozive. Uz nju je sve vreme i njena bratanica Mia, ćerka njene sestre Marijane, koja je i sama u lošim odnosima sa svojom majkom.

Podsetimo, u utorak je zagrebačka policija privela popularnu pevačicu nakon što su im splitske kolege dojavile da je moraju privesti. Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Severinina sestra Marijana Vučković Popović lažno ju je prijavila za nanošenje telesnih povreda.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija