• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurur/Informer/D.S.

02.09.2022

21:54

EVO KO JE NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA! Katarina je udata, ostavila je muža zbog pevača!?

Printscreen/Instagram

Estrada

EVO KO JE NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA! Katarina je udata, ostavila je muža zbog pevača!?

Podeli vest

Pevač Darko Lazić ima novu emotivnu partnerku i uživa u ljubavi sa ženom koja je navodno zbog veze sa njim preko noći ostavila muža i preselila se kod Darka!

Darko Lazić je nedavno uplovio u novu ljubavnu vezu, i to sa ženom koja je navodno još uvek u zakonskom braku, a zbog koga je ona ostavila svog supruga i preselila se kod pevača u stan, navodno saznaje Kurir.

Foto: Printscreen/Instagram

Darko Lazić i njegova nova devojka

Iako se u medijima spekulisalo da se folker pomirio sa bivšom verenicom Marinom Gagić, s kojom ima i sina, navodno dobro obavešteni izvor otkrio je sve detalje nove Lazićeve veze sa izvesnom Katarinom S. iz Ugrinovaca.

U pitanju je devojka s kojom je Darko nedavno objavio fotografiju sa treninga iz teretane, ali i s kojom je viđen da se ljubi na jednom nastupu, a koja fizički  podseća na Barbaru Bobak, doskorašnju Lazićevu partnerku.

Foto: Printscreen/Instagram

Katarina S., Darkova nova devojka

- Darko već neko vreme uživa u vezi sa Katarinom S. Ona je godinu dana starija od njega, ima 32 godine. U braku je već tri-četiri godine sa Đ. J. Taj čovek je sportista, vlasnik je teretane u jednom malom mestu u Sremu, gde radi i kao trener. Oni su pokušavali da dobiju dete duže vreme, ali im nije uspevalo. Išli su i na vantelesnu oplodnju. Verovatno je to i jedan od razloga što je došlo do problema između njih - započinje priču izvor, a onda je opisuje i kako je došlo do toga da Katarina pređe da živi kod Lazića:

Foto: Printscreen/Instagram

Katarina S., Darkova nova devojka

- Sa Darkom je Katarina kliknula na prvu. Oni su duže vreme u kontaktu preko društvenih mreža, a poznaju se i od ranije. Često je išla i na njegove nastupe. Ipak, druženje su intenzivirali posle zajedničkih treninga u teretani i konsultacije u vezi sa ishranom. Lazić je poludeo za njom i nije ga bilo briga što je ona još udata žena, to mu uopšte nije smetalo. Skoro su ona, njena sestra i Darko proslavili njen rođendan u jednoj kafani u Novom Sadu, nakon čega je prespavala kod Darka u stanu. Iako se Katarina još uvek nije zvanično razvela, ona je pre izvesnog vremena bez objašnjenja samo pokupila svoje stvari iz kuće gde je živela sa mužem i preselila se kod Darka - navodi sagovornik za gorepomenuti list.

Nedavno su pevač i njegova nova devojka zajedno bili na odmoru.

Foto: Printscreen/Instagram

Katarina S., Darkova nova devojka

- Katarinin suprug je bio u šoku, baš se osetio izdano. Odmah je obrisao sve zajedničke slike sa suprugom na mrežama, a ubrzo je to uradila i ona. Sad se već pomirio s tim, vratio se treninzima i poslu, to ga ispunjava. Inače, Kaća i Darko su bili i na moru zajedno. S njima je išla i njena mlađa sestra. Iako su to prvo krili, kasnije su se opustili, pa su prvo objavili selfi iz teretane, a onda ga je ona i poljubila u usta dok je pevao svoju pesmu "Moje bivše žene" na jednom nastupu, što je neko i snimio i objavio na mrežama - dodaje izvor.

Ipak, ono što je najzanimljivije u celoj priči jeste poklon koji je Darko poklonio svojoj novoj devojci za rođendan.

Foto: Printscreen/Instagram

Katarina S., Darkova nova devojka

- Darko je Katarini za rođendan platio ugradnju silikona u grudi na jednoj poznatoj klinici. Ovih dana bi trebalo da ide da uradi tu intervenciju. Za to je iskeširao 3.000 evra i nije trepnuo. Nju je to baš obradovalo, duže vreme ima želju da poveća grudi - završava izvor za gorepomenuti list.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija