• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.09.2022

12:48

IZNENAĐENJA ZA GODIŠNJICU RADA Željko Mitrović i Jovana Jeremić dali jedno drugom POKLONE, pogledajte šta je u pitanju!

printscreen

Estrada

IZNENAĐENJA ZA GODIŠNJICU RADA Željko Mitrović i Jovana Jeremić dali jedno drugom POKLONE, pogledajte šta je u pitanju!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić već godinu dana vodi jutarnji program vikendom na televiziji Pink, a Željko Mitrović koji je bio njen današnji gost iznenadio ju je buketom cveća, dok je ona njemu dala figuru kralja sa šahovske table!

Voditeljka Jovana Jeremić se zahvalila Željku Mitroviću, vlasniku Pink Media Group, na ekskluzivnom gostovanju u emisiji "Novo jutro", te istakla da se nada da će ono postati tradicionalno. Željko se popularnoj voditeljki zahvalio i doneo joj cveće, te čestitao na uspešnoj godini.

Foto: Printscreen

- Da ti čestitam, danas je godinu dana kako si na Pinku. Nek je sa srećom, ova prva godina je bila uspešna. Moram da ti ispričam nešto - rekao je Željko.

- Imam tremu - dodala je Jovana.

Foto: Printscreen

- Kad si prešla sa druge televizije, ja sam imao napade, i od prijatelja i ovde ljudi sa Pinka. Srećom, Pink je više monarhija u malom, samo ja donosim odluke. Rekao sam: "Ljudi, da li znate čime se bavimo? Mi se bavimo preprodajom ljudske pažnje, računaju se samo brojevi". Imaš rejting koji je najviši i rekao sam da te posmatraju kao jednu od najuspešnijih na Pinku - nastavio je Mitrović.

Foto: Printscreen

- Hvala ti - rekla je Jovana.

- Hvala tebi - odgovorio je Željko.

Međutim, ni Jovana nije ostala dužna Mitroviću, pa je odlučila da mu pokloni figuru kralja.

Foto: Printscreen

- Ti si meni poklonio cveće, ja želim tebi nešto da poklonim. Život si mi promenio iz korena, imam tremu kad je Željko u pitanju, jer mi je stvarno autoritet. Želim da ti poklonim ovog kralja, ja sam ga tražila u ormanu. Ovo je za tebe, jer si ti taj kralj u svakom smisli. Neka ovaj intervju bude tradicionalan. Ovo je bila prva godina, neka bude još 20 - pričala je Jovana.

- Dogovoreno. Nadam se da smo imali dovoljno gledaoca - dodao je Željko Mitrović.

Foto: Printscreen

- Bili smo najgledaniji u zemlji, ja volim da kažem u zemlji i regionu. Mislim da ćemo u novoj televizijskoj sezoni postavljati televizijski standarde. Hvala tebi i Milici na šansi koju ste mi pružili i što ste mi verovali - nastavila je Jeremićeva.

- Hvala tebi - dodao je Željko Mitrović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17