• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

07.09.2022

19:28

TARA S MOJOM DEVOJKOM FUNKCIONIŠE KAO SA ANOM! Rasta uporedio Nikolićku s Marijom, a onda otkrio kako mu je s 10 godina mlađom izabranicom!

Instagram/printscreen

Estrada

TARA S MOJOM DEVOJKOM FUNKCIONIŠE KAO SA ANOM! Rasta uporedio Nikolićku s Marijom, a onda otkrio kako mu je s 10 godina mlađom izabranicom!

Podeli vest

Popularni reper Stefan Đurić Rasta otvoreno je priznao kako se mala Tara slaže s njegovom devojkom Marijom, a onda šokirao izjavom da njegova mezimica funckioniše isto s Balabanovom, kao sa svojom majkom Anom Nikolić

Rasta je otkrio i da mu Marijino prisustvo mnogo pomaže s obzirom na to da se sam brine o Tari kada ona boravi kod njega i da nema dadilju:

Foto: Miloš Rafailović

Rasta otkrio kako se njegova mezimica slaže s njegovom devojkom

- Super se slažu, to mi je isto jedna od bitnijih stvari s obzirom na to da se sam bavim detetom i nemam bejbisiterku. U tim nekim situacijama mi je bitno da je tu Marija - kaže Rasta i dodaje:

- Tara je navikla i sa svojom majkom da funkcioniše kao sa Marijom. Ona voli lepe žene. To je nešto što joj upadne u oči. Ona uvek prvo gleda nokte, kosu i sve ostalo. To joj je svakog momenta bitno bez obzira što ima pet godina.

Foto: ATAIMAGES

Rasta i Ana

Reperova naslednica je prisustvovala i nedavnom koncertu na Ušću.

- Svi moji u familiji su mi govorili da nisam normalan, kako da vodiš dete na koncert u pola 12. Ranije smo se dogovorili ako bude jedne noći zaspala ranije može da ide. Ona je na silu zaspala. Sve je uradila samo da bi išla na koncert. Kad joj nešto obećam to mora da se desi. Izdržala je sve i stvarno sam ponosan na nju - ističe Rasta.

Stefan se zatim osvrnuo na probleme s kojima se susreće u roditeljstvu.

- Što Ana kaže tek će mi teško pasti, sad nisu to ti problemi. Kad bude krenula škola, dečko, ko su roditelji, šta su, šta rade... Posle pogledam i sa druge strane i taj dečko će isto pitati, a ko su Tarini roditelji i šta rade? Onda se svrstaš u jedan uragan problema koji će me tek zateći. Nisam spreman na to - rekao je on.

Foto: printscreen instagram

Sve za svoju mezimicu... Rasta i mala Tara

Kako je naglasio, on je trenutno najveći autoritet svojoj naslednici.

- Nisam strog, tu sam već pogrešio. Cela suština je što ona mene stvarno poštuje i ceni. Ja sam joj sve na svetu. Nikad se u životu nisam prodrao na nju niti je udario, ali sam joj zaista autoritet. Nema potrebe da budem strog jer ona mene strašno poštuje. Ja sam tu stvarno jedini, trenutno u ovom momentu, njen autoritet, ostali nek im je sa srećom - priča Rasta.

Rasta dodaje da je ćerka talentovana za muziku.

- Iako nisam želeo da prihvatim prvo, jeste jako muzikalna. Ovaj posao je jako težak pogotovo za žene. Ali podržao bih je naravno ako krene tim putem. Ima neverovatan sluh- kaže Rasta i dodaje da ga je očinstvo veoma promenilo:

- Jeste, pogotovo što ja to nisam planirao. Zaista se desilo iz ljubavi i neplanirano. Kada su mi pričali da će me to promeniti govorio sam da mene ništa ne može da promeni. Ustvari te promeni za 180 stepeni. Značilo mi je jer mi je dalo gas i pokret.

Foto: printscreen

Ne smeta mu razlika od 10 godina... Marija i Rasta

Rasta kaže da razlika 10 godina između njegove partnerke i njega nije problematična.

- Funkcioniše tako što smo se mi tako dobro našli. Zavisi šta je čovek u životu prošao, kako se snalazio, koja mu je životna etika, što bih rekao. To je mnogo bitnije od godina. Upoznao sam mnoge ljude koji su stariji, a ponašaju se dosta nezrelo. Tako da, nekada godine nisu uopšte bitne- kaže kroz osmeh Stefan i dodaje:

- Pored mene sigurno ne bi bio neko ko mi ne prija, ali svakako mi jeste podrška.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija