• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.09.2022

18:58

LUNA NAKON OPERACIJE TUMORA PONOVO U BOLNICI! Đoganijeva ponovo imala intervenciju!

Youtube printscreeen

Estrada

LUNA NAKON OPERACIJE TUMORA PONOVO U BOLNICI! Đoganijeva ponovo imala intervenciju!

Podeli vest

Luna Đogani pre 10 dana imala je operaciju tokom koje joj je odstranjen benigni tumor iz dojke, a sada je ponovo završila u bolnici

Kako su mediji pisali, Đoganijeva je operaciju benignog tumora dojke imala 31. avgusta u KBC "Dr Dragiša Mišović".

Foto: printscreen

Luna se posle operacije ponovo našla u bolnici...

Luni su, na redovnoj kontroli, uočili promenu na levoj dojci. Išla je na biopsiju i tu se pokazalo da je promena benigna.

- Doktorka mi je našla promenu. Rekla je da to ne mora da bude loše, ali da može da bude nešto što mora da se prati. Išla sam na biopsiju i tu se pokazalo da mi je promena benigna. To je tumor, ali benigni, pronađen je na levoj dojci. To kroz godine može da se promeni i ode na drugu stranu, neću da izgovorim. Htela sam odmah to da odstranim i ne razmišljam, nema potrebe da se čeka. Odmah sam se čula sa hirurgom, on je rekao da to treba da se odstrani, odradila sam sve analize, otišla i trajalo je sat i po. Probudila sam se i bila sam okej - ispričala je Luna.
 

Od tada je prošlo deset dana, Luna se gotovo skroz oporavila, te je rešila da nastavi da radi na svom fizičkom izgledu.

Foto: Youtube printscreeen

Otišla je u jednu poznatu kliniku na zatezanje lica, gde su joj ubrizgali botoks u kožu.

Luna je to snimila za svoj Instagram profil i svima pokazala da se ne stidi što radi na svom licu i uklanjanju bora, već da je za nju to normalno i da nema šta da krije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija