• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2022

16:33

BORNA IZNELA U JAVNOST PORUKE SA VIDOJEM! Zvao je u apartman i komentarisao fotografije! NIKOLINA POSLE SVEGA OBJAVILA OVO!

printscreen

Estrada

BORNA IZNELA U JAVNOST PORUKE SA VIDOJEM! Zvao je u apartman i komentarisao fotografije! NIKOLINA POSLE SVEGA OBJAVILA OVO!

Podeli vest

Borna Kotromanić pokazala je poruke koje joj je slao pokojni Vidoje Ristović, a njegova supruga Nikolina Pišek, odmah nakon toga je objavila fotografiju sa bitnom porukom

Hrvatska ekonomistkinja Borna Kotromanić šokirala je objavama na svom Instagram profilu. Naime, ona je pokazala skrinšotove poruka koje joj je pokojni Vidoje često slao na Instagramu.

Foto: printscreen

Vidoje joj je većinom slao reakcije na njene fotografije, a nekad bi i poslao poruku kao kad joj je napisao:

- Od ove slike nema dalje, bravo.

Međutim, korak dalje Vidoje je otišao kada joj je obećavao da će joj zakupiti jedan od najlepših apartmana u Evropi, te je pozvao da bude njegova gošća.

Ona se putem Instagram storija obratila i njegovoj supruzi, Nikolini Pišek:

Foto: printscreen

Nikolina još na ovo nije reagirala, ali se oglasila na Instagramu. Objavila je samo fotografiju na kojoj je pozirala ispred kamiona s njenim prezimenom.

- Ja kada me pitaju čime je sada bavim - našalila se u opisu.

Istu je fotografiju objavila i na Storiju gde je napisala:

- Dobro sam, hvala na pitanju.

Podsetimo, Borna je na društvenim mrežama zaratila sa Vlatkom Pokos, a sve to zbog Nikoline. Nakon jedne Bornine objave, Vlatka ju je prozvala da ne daje podršku Nikolini koja je tada sa ocem pokojnog supruga Vidoja, vodila medijski rat oko nasledstva.

- Borna je imala sreće što je bila u braku sa civilizovanim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušebrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I 'uspešne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platu - napisala je Vlatka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija