• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

14.09.2022

07:00

BAKA PRASE REKETIRA DEVOJKU! Jutjuber ponovo šokira javnost bahatim ponašanjem!

printscreen

Estrada

BAKA PRASE REKETIRA DEVOJKU! Jutjuber ponovo šokira javnost bahatim ponašanjem!

Podeli vest

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase (25), reketira devojku Anju Blagojević (22)!

Bivši učesnik "Zadruge" Marko Đedović objavio je snimak na kom jutjuber priča kako je sa Anjom Bla napravio ugovor u kom piše da ona mora da mu plaća procenat od zarade na Jutjubu.

- Anja radi šta joj ja kažem! Sluša me, jer sve što je napravila bilo je uz moju pomoć. Zato smo potpisali ugovor po kom treba da mi daje procenat od zarade. Rizično je da se ne osiguram, jer ako nešto krene po zlu, ona će dobiti masovnu popularnost i počeće da zarađuje zbog mene. Napravio sam ugovor zbog svoje bezbednosti, da ne može da k*nja i priča gluposti. Meni taj procenat ništa ne znači, jer ja sve plaćam u kući, ali mi je bitan u slučaju da raskinemo - bez blama je rekao Prase.

Foto: printscreen

Marko Đedović raskrinkao Baku Praseta

Đedović, koji je raskrinkao Baku, šokiran je činjenicom da je jutjuber spreman na sve, pa i da ucenjuje svoju devojku.

- Baka je u životu očigledno imao pogrešne idole, ljude koji su ga reketirali, pa je i on naučio tako da funkcioniše. On ima ugovor sa Anjom Blam, kako je ja zovem, zato što je popularna zbog njega! To mu je garant da neće raskinuti sa njim, ili u prevodu: ako mu ne da pi*ke, moraće da mu da pare. Klasično iskorišćavanje i seksualna ucena nad Anjom. Čovek osigurava vezu, a to je baš jadno. Ako Anja nađe drugog jeba*a, moraće da mu plaća reket. Prase očigledno želi da bude kriminalac, jer ako mu devojka ne da genitalije, Baka udara po džepu. To je, ako mene pitate, vaginalni reket. Pitam se samo da li plaća porez na ugovor kojim obavezuje svoju devojku i koliki su to novci - kaže Marko za Informer.

Foto: printscreen instagram

Anja Bla

Prema Đedovićevim saznanjima, Baka Prase nije ni raskidao sa Anjom, iako je početkom januara ove godine objavio da nisu zajedno.

- To je bio njihov trik da odvrate pažnju od smrti Kristine Kike Đukić, koja se neposredno pre toga ubila. Čovek je ozbiljan manipulator, zna kako da preokrene stvari u svoju korist.

Otkako je počeo da iznosi dokaze o Baki Prasetu, Marko dobija jezive pretnje i uvrede na društvenim mrežama. Jutjuberovi fanovi su mu slali strašne poruke: "Silovaćemo te na Badnji dan krstom u č*ar. Naje*ao si", "Je*o te patrijarh Pavle", "Šta ti imaš da govoriš nekom nešto, je*em ti sve umrle", "Al' ćeš biti obešen za ta dva malena mu*ašca što imaš, nisi svestan", "Mamu li ti je*em pe*ersku, kakve ćeš batine da dobiješ"...

 

Mitrović nosi dokaze protiv Bake u Gugl

Željko Mitrović podneo je još 20 krivičnih prijava protiv Bake Praseta, a dokaze o njegovim malverzacijama nosi u kompaniju "Gugl" u Londonu.

- Vratio sam se u Beograd samo da potpišem punomoćja advokatima za još dvadesetak krivičnih prijava protiv Bake. Otvaram i dve peticije - jedna je za Bakin odlazak u zatvor zbog utaje poreza, a druga za gašenje njegovog Jutjub kanala. Od kofera se ne odvajam jer su unutra svi dokazi sa kojima se pred zoru vraćam u London i nosim ih u "Gugl" - kaže vlasnik Pink televizije.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51