• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2022

20:26

PUKLA 3.000 EVRA ZA JEDNO VEČE! Elektra Elit ima veliki razlog za slavlje, a evo sa kim se provodi!

Estrada

PUKLA 3.000 EVRA ZA JEDNO VEČE! Elektra Elit ima veliki razlog za slavlje, a evo sa kim se provodi!

Podeli vest

Transrodna pevačica Elektra Elit pojavila se na nastupu Maje Berović u društvu Mine Vrbaški i Deniz Dejm, a ovom prilikom proslavila je veliki uspeh pesme "Mama"

Elektra Elit dokazala je da je veliki džek dokazala je u provodu u jednom prestoničkom lokalu na nastupu Maje Berović.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Elektre Elit

Transrodna pevačica odlučila je da večeras proslavi veliki uspeh pesme "Mama" koju je snimila sa upravo sa Minom, a koja je vrlo brzo dostigla milion pregleda. Naravno, ovom brojkom su se plasirale pravo u Jutjub trending, što su odlučile da obeleže u jednom beogradskom lokalu.

Pevačica je, u stilu velike zvezde, u klub stigla u Mininom društvu, sa sve privatnim obezbeđenjem koje je prati u stopu.

Foto: Printscreen/Instagram

Elektra Elit

Za stolom ju je čekao bivši zadrugar Nikola Đorđević, a ubrzo se pridružila i njegova rijaliti cimerka Deniz Dejm. S obzirom na to da je za njenim stolom bilo dvadesetak prijatelja i saradnika, ona nije štedela te je poručivala najskuplja pića, predjela, glavna jela, a u jednom trenutku stigla je i torta.

Foto: Printscreen/Instagram

Elektra Elit i Deniz Dejm

Elektru je ovo kratko zadovoljstvo koštalo oko 3.000 evra, što je inače u Beogradu retkost da neko toliko novca potroši za tri sata provoda.

Pred pevačicom je sigurno ludo veče, a kako je izgledao njen dolazak sa Minom Vrbaški možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija