• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.09.2022

18:03

BILE SU U SVAĐI, A ONDA SE DESILA OČEVA SMRT... Aleksandra i Kristina se KONAČNO videle na sahrani, ovaj DETALJ govori sve o njihovom sadašnjem odnosu!

printscreen, Insider / Zoran Sinko, Tanjug / Dragan Kujundzić

Estrada

BILE SU U SVAĐI, A ONDA SE DESILA OČEVA SMRT... Aleksandra i Kristina se KONAČNO videle na sahrani, ovaj DETALJ govori sve o njihovom sadašnjem odnosu!

Podeli vest

Sestre Aleksandra i Kristina Kovač pre nekoliko godina su prestale da komuniciraju i javno su se odrekle jedna druge. Svi su pomislili da će ih očeva smrt ujediniti, međutim, izgleda da pomirenja nema ni na vidiku

Kompozitor Kornelije Kovač danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Njegove ćerke Aleksandra Kovač i Anja Kovač se nisu razdvajale, dok je Kristina Kovač sve vreme bila sa ćerkom. Poznato je da Aleksandra i Kristina godinama unazad ne govore, te je između njih sve vreme stajala sestra Anja.

Foto: Informer

Sestre Aleksandra i Kristina Kovač na očevoj sahrani

Iako su mnogi mislili da će ih očeva smrt pomiriti, to se nije dogodilo, a kao dokaz tome, pored toga što nisu prišle jedna drugoj i jedan detalj koji su mnogi primetili. Naime, prilikom spuštanja sanduka u raku, Kristina je na njega stavila belu ružu, dok su Anja i Aleksandra stavile crvenu.

Podsetimo, 2014. godine došlo je do skandala u porodici Kovač, kada je Kristina tvrdila da ju je napao suprug sestre Aleksandre koja nije stala u njenu zaštitu, te je se javno odrekla.

Foto: Public

Aleksandra Kovač i Kristina Kovač

To što je izrečeno od strane partnera moje rođene sestre bilo je skandalozno i neprijatno za čitanje. Prvi put me je javno pljuvao kada je Nina pevala pesmu “Čaroban” na takmičenju za našeg predstavnika na Evrosongu, a pevala je i Aleksandra svoju numeru “Idemo dalje”. Neću ulaziti u sitne detalje, ali oni koji me znaju svesni su tuge i problema koji su već godinama vezani za moj odnos sa nekada najbližom sestrom na svetu – napisala je Kristina i nastavila:

- Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g**nima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila... Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema... - napisala je Kristina tada i zaključila:

- Ja sam najbližu sestru izgubila pre 20 godina. Aleksandra je mene izgubila danas.

Nakon pisma ni Kornelije nije razgovarao sa Kristinom, a Aleksandra se ubrzo oglasila.

Foto: youtube printscreen/KomunaOfficial

Aleksandra i Kristina Kovač, scena iz spota njihovog benda "K2"

Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Posle toga naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komuniciramo na isti način - rekla je pre mnogo godina Aleksandra Kovač.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andrea

pre 1 godinu

Kristina zivi realan zivot uz svoje dete. Nema tu puno filozofije. Nije odabrala zivot samo kao cerka Kornelija Kovaca, vec gradi sopstveni identitet za sebe i svoje dete. Bravo...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17