• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.09.2022

18:39

SAD JE ZVANIČNO - BAKI PRASETU GASE KANAL! Stigla POTVRDA od Gugla, evo šta stoji u saopštenju!

Insider

Estrada

SAD JE ZVANIČNO - BAKI PRASETU GASE KANAL! Stigla POTVRDA od Gugla, evo šta stoji u saopštenju!

Podeli vest

Odlučili su da prekinu distribuciju sadržaja koje je Bogdan Ilić plasira na njegovom kanalu!

EMDC Network, kao pružalac usluge distribucije digitalnog sadržaja i kao direktan Google partner, ima obavezu da u skladu sa zakonom, dobrom poslovnom praksom i pravilima Google kao vlasnika YouTube servisa, vodi računa o prirodi sadržaja koji distribuira, ali i o uputstvima i preporukama Google partner menadžmenta.

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cilev

Baka Prase


EMDC Network je dobio preporuku Google partner menadžmenta da prekine partnerstvo koje uključuje distribuciju sadržaja sa g. Bogdanom Ilićem, čije je umetničko ime "Baka Prase", sa kojim je nedavno otpočeo saradnju, a usled utiska Google partner menadžmenta da je taj sadržaj diskutabilan. 

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cilev

Baka Prase, jutjuber

Kako je rečeno, EMDC Network pruža usluge digitalne distribucije, a ne usluge PR agencije, tako da ne usvaja, niti prisvaja, poruke i mišljenja svojih klijenata. Zbog toga EMDC Network osudjuje svako dovođenje u vezu sebe i svojih zaposlenih, sa prepirkama i nesuglasicama koje se odvijaju izmedju osoba čiji sadžaj distribuišu i trećih lica, posebno kada se takvim dovođenjem u vezu insinuira umešanost u protivzakonito delovanje.


EMDC Network, svestan svoje društvene odgovornosti s' obzirom na delatnost koju obavlja, ali i svog ugleda, uvek će hitro i neodložno preduzeti sve raspoložive pravne radnje u cilju zaštite tih vrlina, od svakog napada, poput onih koji su neosnovano vršeni u vidu neistinitih izjava u proteklih par dana od strane pojedinih medija.

Rukovodstvo EMDC Network-a
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 1 godinu

Sad svi lepo kod Mitrovića na orgije, da se proslavi! Trpaće vas i američki ambasador a ha ha ha

Pera

pre 1 godinu

Sad vam je jasno ko upravlja Srbijom . . zeljko pedercina mitrovic .. zvani ubica iz hajata ..

Ja

pre 1 godinu

Onda bi ruzicastu televiziju odavno trebalo zabraniti.

Ja

pre 1 godinu

Bakin kanal je za ruzicastu televiziju naucni program. Ugasiti i ruzicastu.

Sava

pre 1 godinu

Masnokosi posalji Tuzilastvu uzorak Kose da zna javnost na cemu si? Hajat i Pesacki nisu zatvorene Teme!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija