• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

19.09.2022

07:05

DEVOJKA MI JE NA KOLIMA NAPISALA "PEDE*ČINO" - Aca Lukas progovorio o bivšim ljubavima, pa otkrio da je imao LJUBOMORNU izabranicu!

Insajder

Estrada

DEVOJKA MI JE NA KOLIMA NAPISALA "PEDE*ČINO" - Aca Lukas progovorio o bivšim ljubavima, pa otkrio da je imao LJUBOMORNU izabranicu!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas je otkrio da mu je jedna bivša devojka iz besa uništila nova kola, kada je sprejom napisala "pede*čino", ali sa bivšim ženama nikada nije imao problem

Aca Lukas otkriva da mu je jedna u nizu devojaka s kojima se zabavljao posle razvoda od Sonje na kolima napisala "pederčino"! Folk pevač je toliko razljutio partnerku da mu je uništila automobil ispred jedne kafane u Crnoj Gori.

Foto: Insajder

Aca Lukas, pevač

- Bio sam na moru kada mi je devojka sa kojom sam bio u vezi uništila novi "audi"! Napisala mi je "pederčino" onim sprejom koji se koristi za novogodišnje praznike. Ne znam samo kako se te reči setila, jer sam ja sve samo ne to! To se desilo posle jedne svađe - započinje priču Lukas, ne želeći da otkriva razlog zbog kog se njegova tadašnja devojka naljutila na njega.

Lažni život


Aca se žali da mu ne demoliraju automobile samo devojke već i ljubomorne komšije.

Foto: ATAIMAGES

Aca Lukas, pevač

- Komšije mi svaki dan grebu kola. To je zato što imam najskuplji automobil u kraju, pa im upadam u oči. To je zato što ne živim na Dedinju, nego na Voždovcu. Ali lakše mi je da mi auto

Sve Lukasove ljubavi

Lukas iza sebe ima tri braka. Prvi put je na ludi kamen stao sa Svetlanom i dobio sina Lazara i ćerku Miljanu. Onda se zaljubio u Natašu i dobio sina Andreja. Posle drugog razvoda Aci je za oko zapala pevačica Danijela Vranić. Ali jedna žurka promenila je sve... Aca je, naime, sa Danijelom otišao na jednu proslavu i tamo smuvao Sonju, bivšu suprugu Željka Šašića. Tako je na tu žurku došao sa jednom, a otišao sa drugom ženom, a Sonja mu je uskoro postala treća supruga! S njom je dobio ćerku Viktoriju, ali je posle devet godina njihova ljubav pukla. Posle razvoda bio je s nekoliko poznatih dama, među kojima je i bivša misica Jovana Doroški.

bude ogreban nego da živim u delu grada kom ne pripadam, gde se ljudi lažno predstavljaju i izigravaju budale. Neću da mi komšinica bude pevačica koja ide privatnim avionom na tezgu, pa je sam put košta više nego što zaradi na nastupu! Ne znam zašto imaju potrebu to da rade? Nikada tako nešto ne bih uradio, jer ne živim lažnim životom, kao što mnogi danas žive. Kod mene je sve transparentno!

Bivše žene su kul


Lukas je siguran da mu bivše supruge Svetlana, Nataša i Sonja nikada nisu uništavale četvorotočkaše.

Foto: Insajder

Aca lukas i Nataša

- Glupo bi i bilo da mi pale kola, kada su to ista ona kola koja sam im kupovao! - kaže Aca, koji posle tri braka ne razmišlja o ozbiljnoj vezi:
- Trenutno mi prija da imam devojke na jednu, dve, pet ili 105 noći. Možda se to promeni, pa se oženim 16. put, ali sada mi prija ovako. Nekada mi nedostaje da imam porodicu, ali ne pitam se ja kada ću se zaljubiti, to se samo desi. Ne bežim ni od braka, ni od ozbiljne veze. Sve je to lepo, ali mora da bude spontano. Ne mogu da se programiram na ovo ili ono. Zasad mi nijedna nije toliko privukla pažnju da poželim da se oženim njom!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

NOVI CIKLUS PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO": NIS će sa 144,5 miliona dinara podržati projekte „zelene" energije u lokalnim zajednicama
Društvo

NOVI CIKLUS PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO": NIS će sa 144,5 miliona dinara podržati projekte „zelene" energije u lokalnim zajednicama

Kompanija NIS raspisala je konkurs u okviru svog programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno" za finansiranje projekata u ključnim lokalnim samoupravama u kojima posluje. Fokus ovogodišnjeg ciklusa je ulaganje u oblast obnovljivih izvora energije, a NIS će u podršku projektima iz ove oblasti uložiti 144,5 miliona dinara.

08.07.2024

15:28

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)
Showtime

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)

Srpska teniserka Olga Danilović (23) poražena je u prvom kolu ovogodišnjeg Vimbldona, dok je njen dečko, sjajni slovenački golman Jan Oblak (31), eliminisan sa Evropskog prvenstva u fudbalu nakon poraza od Portugala posle penala u osmini finala. Zaljbljeni golupčići sada vidaju jedno drugom rane i uživaju u ljubavi koju se ne libe da pokažu na društvenim mrežama.

08.07.2024

15:09

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija