• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.09.2022

10:20

GODINU DANA BEZ MARINE TUCAKOVIĆ! Na njenom grobu samo jedna crvena ruža!

e-stock

Estrada

GODINU DANA BEZ MARINE TUCAKOVIĆ! Na njenom grobu samo jedna crvena ruža!

Podeli vest

Tužna godina bez najvećeg tekstopisca na ovim prostorima, Marine Tucaković, danas se navršava, a od jutros je njen grob posetila samo jedna osoba koja je donela crvenu ružu

Marina Tucaković preminula je prošle godine na današnji dan nakon duge i teške bolesti, a veliki broj prijatelja, kolega i saradnika tešili su njenog sina Milana i supruga Aleksandra Futu Radulovića. Marina je sahranjena na Novom groblju pored sina Miloša, koji je preminuo je 2008. godine kada mu je bilo samo 24 godine.

Foto: e-stock

Godinu dana od smrti Marine Tucaković

Marinin sin Milan Laća Radulović planirao je da za prvu godišnjicu majčine smrti u njenu čast priredi veliku žurku, na kojoj će se okupiti svi oni koji su Marini bili bliski i dragi. Ipak, zbog smrti Kornelija Bate Kovača, koji je bio njihov prijatelj, on je odustao od te ideje, a jednogodišnji pomen će se održati samo u krugu najbližih.

Foto: e-stock

Na grobu samo crvena ruža...

- Devetnaestog septembra navršava se godinu dana od smrti Marine Tucaković, moje majke. Pomen ćemo obeležiti u krugu najbližih - obratio se Laća svojim pratiocima na Tviteru, pa dodao:

Foto: printscreen

Kornelije Bata Kovač

- Prvobitni plan je bio da joj priredimo žurku za sve njene najdraže likove iz života jer je uvek govorila da bi tako želela da je ispratimo. Sedamnaestog septembra bila je sahrana Bate Kovača. Našeg porodičnog prijatelja. Maminog druga. Da izbegnem patetiku, Bata i mama su oni koji se jednom rode. Nadam se da ne moram da objašnjavam ko je Kornelije Bata Kovač, niti ko je Marina Tucaković. On je takođe i jedan od onih koji nikad ne umiru. Žurku odlažemo. Bato, počivaj u miru. Pozdravi mi kevu! - napisao je ožalošćeni Milan.

Foto: Printscreen You Tube

Milan Laća Radulović

Marina je napisala tekstove za veliki broj hitova među kojima: „Dodirni mi kolena“, ali i većinu za pesama grupe "Zana" poput: „Jabuke i vino“, „Oženićeš se ti“, „Rukuju se, rukuju“, „Majstor za poljupce“, „Vlak“, „Vojna pošta“, „Vejte snegovi“… Radila je dosta za Olivera mandica i napisala tekstove za njegove hitove: Ljuljaj me nežno“, „Osloni se na mene“, „Smejem se, a plakao bih“, „Pomagajte, drugovi“, „Nije za nju“, „Pitaju me, pitaju“… A posebno je mnogo sarađivala sa Cecom ražnatović kojoj je napravila najveće hitove: "Kukavica", "Idi dok si mlad", "Beograd" i mnoge druge.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija