• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Stojanov

21.09.2022

09:00

ZORICA MARKOVIĆ SVE IZNENADILA NOVOM LINIJOM: Skinula sam 15 kilograma, sad sam kao devojčica!

E-Stock

Estrada

ZORICA MARKOVIĆ SVE IZNENADILA NOVOM LINIJOM: Skinula sam 15 kilograma, sad sam kao devojčica!

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković godinama je imala problema sa viškom kilograma, a sada je otkrila kako je uspela da skine 15 kilograma!

Zorica Marković je sve iznenadila novom linijom, koju je pokazala u "Zadruzi 6". Pevačica je pred ulazak u rijaliti za Hit ispričala kako je uspela da skine čak 15 kilograma.

Ne večera

Izbacila sam slatko i gazirano, pijem dosta vode i nikad ne večeram
Zorica Marković

- Ne mogu uopšte da večeram! Kada je vrućina, jedem upola manje nego zimi, pa sam se osušila. Celo leto sam vredno radila, imala sam nastupe širom Srbije, stalno sam bila u pokretu, pa sam smršala 15 kilograma. I tu se neću zaustaviti, planiram da nastavim da mršavim. Želim da uđem u haljinu koju čuvam već godinama, a nisam mogla da stanem u nju. Nosila sam XXL, a sada nosim XL - hvali se Zorica i dodaje da više ne mora garderobom da krije višak kilograma:

Foto: E-Stock

Zorica Marković, pevačica

- Ugojila sam se u stomaku i na još nekim mestima, ali se to nije primećivalo jer sam garderobom uspevala da sakrijem nedostatke. To više ne radim!
Folkerka priča da je promenila loše navike.

Foto: E-Stock

Zorica Marković, pevačica

Ovo jede Zorica Marković

Foto: E-Stock

Zorica Marković, pevačica

Doručak: Limunada i voće
Ručak: Riba i salata
Večera: Ništa

Trik savet:
Pijte što više vode i limunade

- Ne pomažu nikakve dijete, samo treba jesti više puta pomalo. Otkako se zdravije hranim, mnogo se manje osećam umorno, a krvna slika mi je kao da sam devojčica - kaže Zorica.
Rijaliti zvezda otkriva šta jede za doručak i ručak, dok večeru preskače.
- Jutro započinjem limunadom, pa onda jedem voće. Nakon toga pojedem jedno parče tost hleba, pa tek onda popijem kafu. Na taj način čuvam želudac. Za ručak obično jedem piletinu ili ribu uz sezonsku salatu. Najvažnije je da obroci budu mali. Za užinu jedem orašaste plodove, koji mi stanu na dlan, ne više od toga - priča pevačica i dodaje da je promenila mnoge loše navike:
- Ne pijem više gazirane sokove. Trudim se da pijem vodu u što većim količinama. Nisam neki ljubitelj slatkog, tako da sam beli šećer izbacila. Uveče i preko dana, kad god imam slobodnog vremena, idem u šetnju. Volim da šetam po svom kraju, a to ću činiti i u "Zadruzi".
 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija