• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

21.09.2022

14:14

SAŠKA I ĐORĐE ĐOKOVIĆ PROGOVORILI O GALA SVADBI KOJA JE TRAJALA DVA DANA! Mladenci sumirali utiske, ovo im je bila velika želja!

Informer

Estrada

SAŠKA I ĐORĐE ĐOKOVIĆ PROGOVORILI O GALA SVADBI KOJA JE TRAJALA DVA DANA! Mladenci sumirali utiske, ovo im je bila velika želja!

Podeli vest

O venčanju Saške Veselinov i Đorđa Đokovića koje je trajalo dva dana, svi su pričali, a oni su sada prvi put nakon sklapanja braka progovorili o svojoj ljubavi, ali i detaljima sa svadbe koji su nepoznati javnosti

Saška i Đorđe su otkrili kako su došli na ideju da organizuju svadbu koja traje 48 sati.

- Pre svega, cilj nam je bio da naše venčanje svi pamtimo zauvek, da ga se prisećamo sa osmesima na licu i da se svi dobro zabavimo. Zato smo odlučili da smanjimo broj zvanica što je više moguće, da zovemo samo članove porodice i najbliže prijatelje. Bila su to dva zaista savršena dana, uz sjajnu žurku, izvođače koji su nas zabavljali, vreme nas je poslužilo, dekoracija i hrana su bile perfektne... Ono što je najvažnije, porodice i prijatelji sa obe strane sjajno su se uklopili, atmosfera je bila pozitivna i vesela i, u stvari, to je ono što je učinilo naše venčanje i celokupno slavlje idiličnim.

Oni su progovorili i o organizaciji tako velikog venčanja.

- Od samog početka planiranja venčanja bili smo usaglašeni. Razgovor o tome kako će sve izgledati, koliko će gostiju doći, kakav će dres kod biti, kakvu dekoraciju želimo i gde želimo da se sve to odigra, trajao je svega pet minuta. Podelili smo uloge, ja sam bila zadužena za estetiku, dekoraciju, poklone koji su gosti dobijali  - rekla je Saška.

Foto: Informer

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

- Do mene je bilo da organizujem muziku, protokol i ono najvažnije - da usrećim svoju mladu i ispunim joj svaku želju. Naravno, pomoć je bila potrebna i neizmerno smo zahvalni svima koji su učestvovali u organizaciji i proslavi naših najvažnijih dana - dodao je Đorđe.

Njihov izbor za svadbz je bila Crna Gora, a sad su otkrili zbog čega.

- Naša želja bila je da građansko venčanje provedemo na bajkovitoj peščanoj plaži i da otputujemo na mesto koje nije daleko, a na kom će naše zvanice moći da ostave sve svoje brige i misli kod kuće i dođu samo s malim koferom potrebne odeće i dobrim raspoloženjem, pa je to bio logičan izbor.

Par je i opisao atmosferu sa svadbe u Crnoj Gori.

- Otkako smo se vratili u Beograd sumiramo utiske i prilično je teško pronaći reči kojima bismo mogli da opišemo kako smo se proveli na venčanju. Kako rečima opisati sreću i zadovoljstvo kada doživiš nešto o čemu si maštao celog života - objasnio je Đorđe.

Foto: printscreen

Prvi ples Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

- Veselje nije stalo puna dva dana. Što se nas dvoje tiče, bili smo srećni što naše porodice i prijatelji toliko uživaju i što smo zvanično nogama muž i žena - nadovezala se Saška.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija