• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

23.09.2022

08:18

JELENA I ŽIKA ZANA POSTAJU RODITELJI!? Evo na koji korak se pevačica odlučila

printscreen

Estrada

JELENA I ŽIKA ZANA POSTAJU RODITELJI!? Evo na koji korak se pevačica odlučila

Podeli vest

Popularni dvojac koji čine Jelena i Žika Živanović već 30 godina poslovno sarađuje, dok su u braku više od deceniju, a sada su otkrili da li će nakon dosta pokušaja da postanu roditelji ipak usvojiti dete

Grupa " Zana" doživela mnogobrojne promene jedna od većih je bila kada su tada pevačica Jelena Galonić i Žika Živanović priznali da su u vezi, a ubrzo nakon toga tu vezu i ozvaničili. Nisu medijski eksponirani posvetili su se autorskom radu pa su zaslužni za veliki broj hitova ali se u današnje muzičke trendove apsolutno ne uklapaju pogotovo što su simbol pop muzike koja gotovo da je iščezla.

Foto: Prva TV printscreen

Nakon više od decenije braka i dalje je neizostavno pitanje o roditeljstvu dok je Jelena to ovako komentarisala jednom prilikom:

- Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari, i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam šta znači, jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali - piše svojevremeno "Blic".

Iako se pričalo da će bračni par Živanović usvojiti dete, Jelena je tada rekla da sa partnerom nije planirala skoro usvajanje, kao i da je taj proces u Srbiji vrlo mučan.

Ljubavna priča Jelene i Žike počela je davno, dok su bili samo kolege u bendu. Jelena kaže da su od početka veze pravili kompromise.

- Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspeh opstanka dvoje ljudi - ispričala je tada Jelena.

Žika iz prvog braka ima dve ćerke, Tamaru i Mariju koja se pre dve godine udala za ekonomistu Dušana Savića, sa kojim ima sina Filipa, dok se Jelena još nije ostvarila u ulozi majke.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija