• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.09.2022

08:00

MARIJA KILIBARDA ODABRALA VENČANICU!? Voditeljka napravila pometnju na društvenim mrežama

printscreen instagram/kilimara

Estrada

MARIJA KILIBARDA ODABRALA VENČANICU!? Voditeljka napravila pometnju na društvenim mrežama

Podeli vest

Nakon što se doznalo da je venčanje Marije Kilibarde i Baneta Vučelića iz epidemioloških razloga otkazano, svi se pitaju kada će voditeljka i njen verenik stati na ludi kamen

Marija je u intervjuima na tu temu odbijala da govori, naglašavajući da su ona i Bane srodne duše te da im je već sada vrlo lepo.

Foto: printscreen instagram

Pričala je i da je u njemu pronašla sve ono što je godinama sanjala da jedan muškarac poseduje, te da osim ljubavnika sada kraj sebe ima i najboljeg prijatelja, koji je razume, podržava i u potpunosti ume da se nosi sa njenim manama, a takav odnos, po mišljenju mnogih, bilo bi šteta ne krunisati brakom.

Foto: printscreen

Jednim potezom na Instagramu Marija je nedavno nagovestila da se na tu temu stvari lagano menjaju.

Fotografijom u radnji venčanica zagolicala je maštu javnosti, a svi se nadaju da nije reč o reklami i šali, već da se voditeljka zaista i konačno sprema za svoj najlepši dan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija