• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

19:23

VODITELJKA PAPARACO LOVA PROGOVORILA O PRIVATNOM ŽIVOTU! Evo šta radi kada je kamere ne snimaju!

Printscreen You Tube

Estrada

VODITELJKA PAPARACO LOVA PROGOVORILA O PRIVATNOM ŽIVOTU! Evo šta radi kada je kamere ne snimaju!

Podeli vest

Voditeljka emisije "Paparaco lov" Ana Pendić maksimalno se posvetila porodici, a kako je istakla, sa želi što više vremena da provede sa ćerkom dok je mala, jer je posle neće toliko često viđati

Ana je nedavno proslavila deveti rođendan svoje ćerkice Sare, a kako je naslednica krenula u treći razred, voditeljku ne zaobilaze ni domaći zadaci.

- Meni je dete krenulo u treći razred, pregurali smo nove rančeve, knjige, sveske, novo okruženje, tako da se moj život, osim ovog profesionalnog, uglavnom svodi na porodicu, na muža i na dete. Polako, već smo treći razred - rekla je Pendićeva, pa dodala:  nastavlja:

Foto: Printscreen You Tube

Voditeljka Ana Pendić

- Ne grizem u poslednje vreme za nove projekte, jer mi prija da sam sa njom. I njoj prija, uvek bi trebalo neko od roditelja da bude tu. Mogu da ispratim sve domaće zadatke, sve probleme sa drugaricama i sve što se dešava. U ovom trenutku sam joj potrebna još uvek, a za par godina više neće hteti ni da nas vidi, biće sa svojim drugaricama, tako da koristimo ovo vreme da uživamo u njoj, a nadam se i ona sa nama - rekla je Ana Pendić u emisiji "Premijera".

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija