• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. STOJANOV

29.09.2022

07:20

KLAVIJATURISTA MI JE REKAO:"STAVI NEŠTO U TE GRUDI"! Milica Todorović otkriva šta joj sve predlažu kako bi pojačala dekolte jer neće silikone!

Insajder

Estrada

KLAVIJATURISTA MI JE REKAO:"STAVI NEŠTO U TE GRUDI"! Milica Todorović otkriva šta joj sve predlažu kako bi pojačala dekolte jer neće silikone!

Podeli vest

Milica Todorović kaže da obožava svoje male grudi i da nikad neće ugraditi silikone!

Pevačica ne osuđuje koleginice koje često posećuju plastičnog hirurga, ali napominje da njoj nikad nije palo na pamet da ode pod nož.

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to - priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

Foto: Printscreen You Tube

Milica Todorović

- Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi.

Bivša pobednica "Zvezda Granda" priča da je kolege često zezaju zbog malih grudi.

- Kažu mi: "Ajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi." Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Smejem se tome - kaže pevačica i dodaje da je uvek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

- Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad preteram sa jelom, samo smanjim obroke i to je to!

Foto: ATA Images

Milica Todorović

Milica priznaje da joj slatkiši leče nervozu:

- Nerviram se zbog posla i kad se ne naspavam, uzmem teglu "nutele" da se smirim. Ne valja mi to jer onda nabacim koji kilogram viška.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija