• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2022

21:50

ZET UKI Q TUKAO I BIVŠU DEVOJKU?! Isplivali jezivi novi detalji! Oglasila se i njegova bivša: I NJU JE ZLOSTAVLJAO!

printscreen

Estrada

ZET UKI Q TUKAO I BIVŠU DEVOJKU?! Isplivali jezivi novi detalji! Oglasila se i njegova bivša: I NJU JE ZLOSTAVLJAO!

Podeli vest

Tiktokerka Una Kablar poznata kao Uki Q iznela je nove šokantne detalje o suprugu njene sestre, koju je nedavno surovo pretukao

Uki Q digla je javnost na noge kada je objavila da je njenu sestru Saru pretukao muž Damjan H. i naneo joj strašne povrede.

Foto: printscreen instagram / uki_q

Naime, Damjanova bivša devojka podelila je Uninu objavu na svom nalogu na Instagramu, koja tvrdi da je i nju on maltretirao dok su bili u vezi.

- Bivši dragi, nadam se da ćeš na robiji redovno da doživljavaš ono što si radio ženama, pošto te prevaspitavanje od mojih prijatelja nije zaustavilo - napisala je ona.

Una joj je tim povodom javila pa ju je pitala da li može da podeli njenu objavu na svom Instagram profilu, na šta joj je ona odgovorila.

Foto: printscreen

- Hej, poslali su mi ovaj tvoj stori. Žao mi je ako si doživela nešto slično, da li si u redu sa tim da podelim, naravno bez imena tvog profila ili bilo kakvih tvojih privatnih podataka - napisala je Una, a ona joj je odgovorila:

- Podeli slobodno, želim brz oporavak tvojoj sestri, ako bilo šta treba tu sam - napisala je devojka čije ime nije poznato javnosti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija