• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.10.2022

08:38

MUVALI SU ME MILIONERI, A ZAVRŠILA SAM SA ĐOLETOM ĐOGANIJEM Slađa Delibašić otvorila dušu, pa otkrila do sada nepoznate detalje o svom ljubavnom životu!

Insajder/Zoran Sinko

Estrada

MUVALI SU ME MILIONERI, A ZAVRŠILA SAM SA ĐOLETOM ĐOGANIJEM Slađa Delibašić otvorila dušu, pa otkrila do sada nepoznate detalje o svom ljubavnom životu!

Podeli vest

Pevačica Slađa Delibašić, koja je devedesetih harala estradom s tadašnjim suprugom Đoletom i njihovom dens grupom Đogani fantastiko, prisetila se tih vremena i otkrila da je mogla mnogo bolje da se uda

Slađa kaže da su joj se nudili milioneri iz inostranstva, a ona je izabrala densera zbog kojeg je ostavila i dečka košarkaša da bi s Đoganijem otišla na turneju.

Foto: Foto: Zoran Sinko

Slađa Delibašić, pevačica

Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera tada u Italiji, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su tada bile sa mnom u grupi sada žive kao kraljice. Jedna Vesna se udala za lika koji ima fabrike obuće, Renata se udala takođe za jednog koji ima lance nekih restorana. Kažem sebi: "Gde mi je onda pamet bila", ali ne kajem se - priča iskreno Slađa i opisuje kako je završila u ljubavi s bivšim.

Ja sam odmah posle srednje škole otišla s Đoletom da nastupamo po Italiji, pre toga sam imala simpatiju iz Partizana košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska i nekad žalim što sam krenula tim putem. Možda da sam ostala u Mitrovici, bila bih sasvim nešto drugo. Neko pokajanje uvek postoji u čoveku - priča Slađa.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Slađa Delibašić, pevačica

Pored oca sportiste Juga Delibašića i brata fudbalera Igora, Slađa je bila prvak Beograda u plivanju za Partizan, a igrala je i rukomet za Radnički, dok je atletiku trenirala u Crvenoj zvezdi. Na kraju je završila kod Lokice Stefanović kao plesačica, gde je i upoznala Đoleta Đoganija. Vrlo brzo su počeli da rade, ali i žive, kao par, što je najteže palo, priznaje, njenom ocu.

Mom ocu je bilo najteže kad sam mu saopštila da sam trudna i da se udajem za Đoleta. To mu je bilo katastrofa. Želeo je više. Mi s Kosova biramo muškarca za ceo život, da bude tvoje vere. Nisam tad tako gledala na ljude, delim ih na pozitivne i negativne. Sada bih drugačije uradila definitivno. Bila mi je bitna njegova duša i kakav je čovek, tek posle sam upoznala njegovu porodicu. Kažu da ne treba gledati ko je i šta je, ali parametri ipak postoje i to mogu da primenim sad kod dece - naglasila je Delibašićka, pa se osvrnula na krah braka s Đoganijem:

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Slađa Delibašić, pevačica

Počeo je da mi smeta taj zajednički nastup s Đoletom, trebalo je da me pusti da budem lider na bini, tako da sam odlučila da nastavim sama s decom, da izađem iz zajedničke kuće, znala sam da ću uspeti i to je najveća moja snaga. Želela sam da dokažem da mogu sama.

U vreme kada su se rastali kružila je priča da su se razveli zbog denserove današnje supruge Vesne (tada Trivić), koja je bila plesačica kod njih u grupi i učila od Slađe, koja ju je dovodila i u kuću jer ju je smatrala prijateljicom, da bi joj ona na kraju preotela muža.

Delibašićka iz braka s Đoletom ima dve ćerke Silviju i Marinelu, dok denser iz braka s Vesnom, koja je, osim u njegovom životu, i u grupi Đogani fantastiko preuzela Slađinu ulogu, ima još dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lorenu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija