• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.10.2022

07:54

HARIS I JA VIŠE NISMO ZAJEDNO! Rada Manojlović potvrdila raskid, a fanovima poslala poruku!

Estrada

HARIS I JA VIŠE NISMO ZAJEDNO! Rada Manojlović potvrdila raskid, a fanovima poslala poruku!

Podeli vest

O raskidu pevačice Rade Manojlović i njenog kolege Harisa Berkovića godinama se spekulisalo, a pevačica se prvi put oglasila na ovu temu i otkrila da više nisu u vezi. Rada je ovom prilikom objavila kratko saopštenje i obratila se fanovima

Spekulacije o raskidu Rade i Harisa godinama su prisutne, a u nekoliko navrata pisalo se i da pevačicu Berkovićevi roditelji nisu prihvatili. Takođe, pisalo se i da je Manojlovićevu njen dečko varao čak i sa njenim koleginica, ali ni jedno, ni drugo nisu ove navode komentarisali.

Foto: HIT dodatak/informer

Kraj ljubavi... Rada Manojlović i Haris Berković

Međutim, Rada se sada oglasila i objavila da su Haris i ona raskinuli, ali da dalje o tome neće govoriti:

- Haris i ja više nismo zajedno - napisala je Rada Manojlović sinoć na svom Instagram profilu.

- Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri! - dodala je pevačica.

- Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala - zaključila je Rada.

Foto: Instagram/printscreen

Njih dvoje u vezi su još od 2015. godine kada je Haris pobedio u "Zvezdama Granda" i izjavio da mu se od pevačica najviše sviđa upravo Manojlovićeva. A nakon toga, počelo je i njihovo druženje i tada je on otkrio da bi svaki muškarac voleo da bude sa Radom:

- Moram da priznam da mi prija što me mediji povezuju sa devojkom kao što je Rada. Ko ne bi voleo da bude u vezi s takvom "bombom". Mi smo za sada prijatelji. Veoma mi je draga i volim da provodim vreme sa njom. Znače mi njeni saveti u vezi s poslom kojim se bavimo. Mi se za sada samo družimo, a što se veze tiče - nikad se ne zna - govorio je tada pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Foto: Printscreen You Tube

Spekuliše se da su raskinuli zbog Milana

Iako je Rada starija od Harisa 9 godina, to njihovoj vezi nije bila smetnja. Međutim, kao razlog problema u vezi pevačice i pevača, navodi se njeno ponovno zbližavanje sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija