• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

05.10.2022

08:57

KONAČNO OTKRIVEN IDENTITET SUPRUGA POZNATE GLUMICE! Marija Petronijević dugo krila oca svog deteta od javnosti, a on sada objavio fotografiju s njom!

Facebook printscreen

Estrada

KONAČNO OTKRIVEN IDENTITET SUPRUGA POZNATE GLUMICE! Marija Petronijević dugo krila oca svog deteta od javnosti, a on sada objavio fotografiju s njom!

Podeli vest

Glumica koju je proslavila uloga u seriji "Selo gori, a baba se češlja", Marija Petronijević poslednjih godina živi na selu, udata je i ima sina, ali je identitet svog supruga krila uz obrazloženje da on ne želi da bude deo javnosti. Međutim, njen emotivni partner se sada sam odao

Marijin suprug i otac njenog sina je bogati humanitarac koji živi u Loznici, Milinko Isaković (43) koji radi kao IT stručnjak.

Foto: Facebook printscreen

Marija sa suprugom Milinkom

Iako su se svi nadali da će Marija biti ta koja će otkriti ko je njen suprug, ispostavilo se da je ovo obelodanio Milinko koji je objavio fotografiju sa lepom glumicom.

A ovo njegovom potezu mnogi su s eobradovali:

Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par...“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Sudeći po osmehu koji je Marija uputila suprugu na objavljenoj fotografiji, u njihovom odnosu cvetaju ruže, a kako i ne bi, kada je Isaković javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za Alo.

Foto: Facebook printscreen

Marijin emotivni partner Milinko Isaković

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - rekao Milinko.

O svom privatnom životu, baš kao i njegova izabranica, u javnosti ali i na društvenim mrežama nikada nije govorio. Fotografija s Marijom koju je nedavno objavio zapravo je prva i jedina potvrda da su zajedno.

Marije Petronijević nije želela o ovome ni sada da govori pre svega jer su joj nedavno preminuli i mama i tata zbog čega se glumica oseća veoma loše, što je i priznala medijima:

- Ne želim da govorim o privatnom životu. U žalosti sam za roditeljima koji su nedavno preminuli - rekla je kratko Marija Petronijević.

Čuva ovce i obrađuje zemlju

Marija Petronijević se u doba korone vratila u rodnu Požegu, selo Visibabe, uzgaja stoku i obrađuje zemlju. Odlučila je da napusti javnu scenu, okrene se korenima i zdravom načinu života, a da li je na tu odluku uticao i Milinko, nije nam poznato.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija