• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

08.10.2022

13:51

OVO IME RAZMIŠLJA DA DA SINU!? Radanović progovorio o trudnoj supruzi, pa žestoko reagovao na pomen Kije Kockar!

Envato/Insider

Estrada

OVO IME RAZMIŠLJA DA DA SINU!? Radanović progovorio o trudnoj supruzi, pa žestoko reagovao na pomen Kije Kockar!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović pre tri godine ostao je bez oca Dušana, a sada razmišlja da svog naslednika nazove njegovim imenom.

Radanović je nedavno otvorio restoran, a kako se može videti, njegova trudna supruga Jelena više boravi u njemu nego Sloba.

Foto: ATA Images

Sloba Radanović, pevač

- Jelena je sada trudna, tako da ću se što više potruditi da smanji bilo kakve poslove, ne dajem joj da se napreže. Najsrećniji sam, mislim da je to i svrha života - da izgradiš svoju porodicu i da se i na tom polju ispuniš, sve ostalo je nevažno, ako nemaš to s kim da podeliš - kaže Sloba, pa otkriva kakav će biti kao otac:

- Uh, ja baš ne znam za strogoću! Moj tata je prema meni bio mnogo dobar, nije bio strog, mama je bila stroža. Ja i kad želim da budem strog nekako ne umem, tako da ću sigurno biti popustljiviji - ističe Radanović.

Foto: ATA Images

Sloba Radanović, pevač

Uskoro se navršava tri godine otkad je pevač ostao bez oca Dušana, a sada otkriva da li je razmišljao da svom detetu da njegovo ime, ukoliko bude dečak.

- Pa razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su sam preporučili da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime - kaže Sloba.

Na pitanje vezano za Kiju Kockar i njene navodne provokacije na račun svog bivšeg supruga, pevač nije imao komentar.

- Ne zanima me, moraćete sve nju da pitate - kratko je odgovorio pevač.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

LUKAS ZARAĐUJE, DOK SE ESTRADA ZADUŽUJE! Saša Mirković najavio spektakl u Areni, OVO do sada srpska publika nije imala priliku da vidi!
Estrada

LUKAS ZARAĐUJE, DOK SE ESTRADA ZADUŽUJE! Saša Mirković najavio spektakl u Areni, OVO do sada srpska publika nije imala priliku da vidi!

Naša najveća muška pevačka regionalna zvezda, pevač Aca Lukas tradicionalno organizuje veliki solistički koncert u Beogradu na svoj rođendan, 3. 11. Folker je najavio da će u Areni publici prirediti žurku za pamćenje, kao i da će organizator koncerta „Hajp produkcija“ prvi put na binu uneti svetski kvalitet i dosad neviđene audio i vizualne efekte.

08.10.2022

13:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija