• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sandra Stojanov

10.10.2022

10:10

ANA KORAĆ SE KONAČNO OGLASILA! Starleta pokazala kako izgleda u trudnoći, pogasila društvene mreže i sada uživa!

printscreen

Estrada

ANA KORAĆ SE KONAČNO OGLASILA! Starleta pokazala kako izgleda u trudnoći, pogasila društvene mreže i sada uživa!

Podeli vest

Starleta Ana Korać nedavno je za Informer priznala da je u drugom stanju, a nakon toga povukla se u ilegalu i obrisala svoj profil na Instagramu kako bi u miru uživala u trudničkim danima

Ana već mesecim uživa u ljubavi sa muškarcem koji je nepoznat u javnosti, a nakon što je zatrudnela "nestala" je sa javne scene. I dok se mnogi pitaju kako straleta izgleda u trudnoći, ona se oglasila i objavila fotografiju na svom profilu na društvenoj mreži "Whats App".

Foto: Whats app/Prntscreen

Ana Korać uživa u trudnoći

Ona je objavila fotografije iz restorana i pokazala kako uživa dok očekuje bebu za koju još nije otkrila kog je pola. 

Foto: printscreen

Čeka bebu i živi u miru... Ana

Bivša zadrugarka u društvu svoje jače polovine putuje po inostranstvu, posećuje luksuzne restorane i kupuje brendirane stvari za sebe i bebu. Buduća mama se hrani zdravo, jede školjke, morske plodove i pije mineralnu vodu. Starleta je objavila sliku na kojoj je u beloj svilenoj košulji, a kosu je vezala u rep. Buduća mama nije skidala osmeh sa lica, a iza nje se vidi luksuz u kome uživa.  

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija