• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

11.10.2022

17:48

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ KAKVU NISTE ZNALI! Voditeljka otkrila nepoznate detalje iz privatnog života - evo kako se ponaša kada je ne snimaju kamere!

E-Stock

Estrada

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ KAKVU NISTE ZNALI! Voditeljka otkrila nepoznate detalje iz privatnog života - evo kako se ponaša kada je ne snimaju kamere!

Podeli vest

Dušica Jakovljević kaže da je paranoična. Popularna voditeljka u intervju za "Informer" priča da se trudi da sačuva svoj privatni život i intimu daleko od očiju javnosti

Atraktivna plavuša tvrdi da je puno puta u životu doživela da bude povređena i da je iskrenost puno koštala:

Foto: Instagram/printscreen

Dusica Jakovljević

- Postala sam paranoična i sve više zatvaram svoj krug ljudi oko sebe. Imala sam previše poverenja i doživljavala sam izdaju, često sam transparentno pričala o svom životu. Oni koji me poznaju, tvrde da se nisam promenila, a ja smatram da jesam. Bila sam previše dostupna, a to je pogrešno protumačeno ili je bilo iskorišćeno na neki drugi način. Jedno je biti otvoren, a drugo je biti prohodan, tu rečenicu sam počela da primenjujem u svojoj svakodnvnici- kaže Dušica i dodaje:

Foto: printscreen instagram

Dušica Jakovljević

Trudim se da sačuvam ono što je moja intima i neki deo sebe koji treba da bude moj privatan život. Nisam uobražena, to je stvar zaštite i lične nege, psihičke pre svega. Delujem nadmeno na prvi pogled. Imam povremeno izraženu socijalnu anksioznost kada idem na mesta gde ima više ljudi. Kada se sve to pomeša, dobijete Dušicu kakvu vidite, sve to ima neki lep uticaj - priznala je ona.

Popularna voditeljka kaže da na estradi postoje iskrena prijateljstva:

- Ima prijateljstva i drugarstva, ali ja ne volim da objavljujem to na društvenim mrežama. Ne delim ljude i ne pravim razliku da li su iz javnog života ili sveta estrade, čak većina mojih prijatelja se ne bavi javnim poslom. Volim ljude, moji prijatelji imaju svoje poslove i čak ne prate moje emisije. Često se dešava da ne stignemo da se vidimo, ali znam da su tu za mene kao i ja za njih. Svako od nas ima svoje radno vreme, teško je uklopiti se, ali znamo da naše drugarstvo nema rok trajanja - kaže Dušica.

Jakovljevićeva je priznala da je postala aktivnija na društvenoj mreži Instagram i da su njeni klipovi postali popularni:

- Nemam tiktok, nagovaraju me da ga otvorim. Mislila sam da je to društvena mreža za klince, ali vidim da je jako zastupljena i popularana kod svih generacija. Ja snimam klipove i biram teme u kojima se pronalazim, one koje su moj stav, sve ono što me vraća u vremena nekih kultnih filmova. Biram rečenice i replike glumaca ili muzičara u kojima se pronalazim. Za par dana ću otvoriti tiktok i počeću da snimam - kaže voditeljka.

Dušica ističe da uživa u ulozi majke i da voli da kuva, ali da od poslovnih obaveza ne stiže svaki dan da uđe u kuhinju:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dusica Jakovljević

- Uloga majke je najlepša životna uloga. Nekada si samo malo neispavan, ali biti mama nije teško. Volim da kuvam, ali retko to činim, a kada nešto napravim, pa makar bio to grašak, vrlo rado to podelim na društvenim mrežama. Vrtim par jela u krug ili kupujem hranu iz restorana. Ja sam jedinica, moji roditelji žive blizu mene, imam tu sreću da su tu za nas. Deca vole kada ja kuvam, to je jako važno - rekla je Dušica Jakovljević.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija